Reviews

Hier kunt u een review schrijven

- Citygame voor scholen

Lody Risselada en Annick van Liempt

Beste Toon, Carina en Janique, Wij willen jullie graag bedanken voor jullie inzet in Lille bij onze excursie op 29 mei. De leerlingen waren weer erg enthousiast over jullie digitale speurtocht. Ze hebben onderweg veel plezier gehad en ze konden er leuk over vertellen tijdens hun mondeling Frans. En, wij docenten, hebben ook genoten van de foto's en filmpjes! Merci, merci! We wensen jullie een hele fijne zomer en tot volgend jaar. Groet, College Hageveld, Heemskerk

- Citygame voor scholen

Marjorie Steentjens

Dit voorjaar hebben we met onze leerlingen het CityGames stedenspel gespeeld in een deel van Londen. Het was een mooie start van de werkweek in Londen. De leerlingen leerden op een leuke manier een stukje Londen en haar bewoners kennen. Ze waren erg enthousiast over de opzet van het spel. Top georganiseerd!

- Waar is de MOL in de stad?

Melanie Hobo, STC-R'dam

Beste Toon en Carina, Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de leuke middag die jullie voor ons hebben georganiseerd gisteren in Rotterdam, MOL -spel. Ik heb veel positieve reacties gehad. Ook de foto’s zagen er leuk uit! Zoals ik al zei, heb ik de betaling in gang gezet. Ik ga ervan uit dat dit tijdens de zomervakantie geregeld wordt. Ik wens jullie een fijne zomer(vakantie) toe! Met vriendelijke groet, Melanie Hobo, STC-Rotterdam

- Maffia ‘Jacht naar de Macht’

Bedrijf Bain

Met onze collega's en partners hebben we gekozen voor de Maffia Game.  Dat vonden we wel toepasselijk in Rome. We waren met 100 personen, opgedeelde in ongeveer 20 teams, die op zoek moesten naar de Maffia Don. Die persoon, liep dus rond en wij kregen aanwijzingen over die persoon. Ook konden we nog geld verdienen met met omkopen en afpersen. Nou, dat paste wel bij onze jonge honden, allemaal uit de sales, Het spel zat echt prima in elkaar, alles werkte en we hebben echt genoten. Dat we uiteindelijk 2e geëindigd zijn, maakt het weer jammer, ha ha :)

- City Challenge

Maurice van der Vliet

Beste Janique, Bedankt voor de fotolink. We hebben een ontzettend leuke dag in Leiden mogen beleven onder begeleiding van Carina. Bij deze dan ook de complimenten voor de begeleiding gedurende de dag.  Ik vernam van een aantal collega’s dat zij aan mensen binnen hun netwerk al hebben aangeraden om Wave City Games te benaderen voor een bedrijfsuitje. Mooi compliment dus! Met vriendelijke groet,

- Citygame voor scholen

De Rooi Pannen Breda

In Middelburg heb ik samen met mijn schoolgenoten de City Challenge gedaan. Deze activiteit is heel leuk als teambuilding en je bent ook actief bezig. Het competitie-element maakt het extra spannend en uitdagend. Zeer fijne en duidelijke instructie. Al met al een hele leuke ochtend gehad waarbij we ook een heleboel hebben geleerd en gerend. Student Rooi Pannen Breda

- Waar is de MOL in de stad?

Henk-Jan Dekker

Superleuke activiteit met leerlingen. Sluitend systeem met GPS. Leerlingen hebben genoten!

- De Erfenis

Jim Morris – Senior Consultant Schouten Global

Last week our international team enjoyed playing “de Erfenis” game which was wonderfully organized by Wave City Games. If you are looking for an inclusive, interactive, fun event for your team I would highly recommend Wave City Games. The organization before, during and after the event strikes an excellent balance between professionalism and informality which results in a very enjoyable experience. Our team came away energized, and with a smile of their faces. A great afternoon boosting team spirit. Thanks Wave City Games!

- De Erfenis

Mariella van Vugt

Teamuitje met wave events gedaan. We deden het spel de erfenis. Echt een aanrader! Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt

- Waar is de MOL in de stad?

Tess Hitchins

Heel veel plezier gehad tijdens het spel 'de Mol'! Ideaal als activiteit tijdens onze teambuildingsdag :)!

- Waar is de MOL in de stad?

Carine Herbst

Tijdens ons teamweekend in Gent het 'wie is de mol' spel gedaan. Ontzettend goed georganiseerd!! Ook erg prettige communicatie van tevoren om alles te regelen, erg meedenkend. Leuk dat we ook zelf vragen over ons team konden inbrengen die tijdens het spel beantwoord moesten worden. Het weer was vreselijk slecht, maar gelukkig had de organisatie zelfs poncho's meegenomen waardoor het iets dragelijker werd. Het spel zat heel goed in elkaar. Een hele leuke activiteit, heel Gent doorkruist en zelfs de mol gevonden!

- De Erfenis

Thea de Lange

Zaterdag in januari de erfenis gespeeld in Rotterdam met familie en vrienden, 28 stuks. Het weer speelde mee, maar de organisatie is echt top. Wij hebben zo'n fantastische dag gehad: leuke opdrachten, leuke uitdagingen, je loopt met je gps/mobieltje en kaart met jouw groep door de stad en via dat mobieltje krijg je opdrachten en vragen te beantwoorden. Er zitten heel leuke elementen in. De gasten werden willekeurig in een team(pje) geplaatst wat ook weer heel speciaal is. Uiteindelijk komt er een winnend team uit, die ook op leuke passende wijze beloond wordt ?? Dit gebeuren n.a.v. mijn (60ste) verjaardag, dus een dag om nooit meer te vergeten. Complimenten voor Toon en Carina van Wave Events ??????????

- Waar is de MOL in de stad?

Doris Verhappen

Leuk wie is de Mol spel gedaan in Antwerpen!

- City Challenge

Jesper Kuijpers

Bertels BV uit Ospel heeft een prachtige zaterdagmiddag beleefd door de CityGame van Wave Events. We zagen Gent op een schitterende, informatieve manier. Een leuke manier om de stad te leren kennen én elkaar beter te leren kennen. Het event was prima georganiseerd en we kijken er met veel plezier op terug. Aanrader!

- City Challenge

Simone Dirks Huygenscollege

Tijdens de schoolreis naar Londen hebben onze leerlingen de GPS city walk gedaan. Dit is echt goed bevallen! Ze hebben op deze manier een stukje van de stad en haar inwoners leren kennen, en zijn dus op een leuke manier bezig geweest met de taal en cultuur. Ze vonden het erg leuk om Londen zo te ontdekken. Gaaf ook om te zien hoe fanatiek de leerlingen werden tijdens het uitvoeren van de opdrachten. Wat ik vooral slim vond, was dat ze pas een opdracht kregen wanneer ze op het volgende punt aankwamen. Volgens onze leerlingen was het wel veel lopen, 2 uur lang, maar goed, ze hadden dan ook al een flinke dag achter de rug. Toon en Carina, bedankt!

- Citygame voor scholen

Joyce Kloosterman, Maartenscollege

Wij hebben samen met de leerlingen vorige week genoten van de Citygame in Londen. Het weer was prachtig, het enthousiasme spatte er bij de uitleg van af waardoor de leerlingen goed aan de gang gingen. Voor ons docenten was het leuk om te zien hoe leerlingen die anders wat meer op de achtergrond zijn super fanatiek werden en met de kaart en GPS voorop liepen. Het was een hele geslaagde middag en voor veel leerlingen de 'highlight of the week'. Dank je wel Toon en Carina.

- City Challenge

Sandra IJpelaar, Prinsentuin Andel

Met onze leerlingen hebben wij in Berlijn de CityGame gedaan. Het was zeer verrassend en creatief wat ze aan opdrachten hebben uitgevoerd. Deze activiteit houden we zeker in ons programma voor de werkweek van 2018!!!

- Citygame voor scholen

Willem van de Wurf

Gisteren een leuk evenement met de 1e jaars BIM studenten van Inholland in Amsterdam gedaan. Perfecte begeleiding en leuk om te herhalen.

- De Erfenis

Manon de Ridder

Wat hebben wij een fantastische middag gehad met collega's. De erfenis is echt een aanrader, leuk en actief spel. Wij hebben het spel in Bergen op Zoom gespeeld, super leuke stad. Bedankt voor de top service Wave Events!

- De Erfenis

Jan Willem Bos

Beste Toon, De dank is geheel aan onze zijde. Wat is de Erfenis een geweldig spel, iedereen heeft bijzonder genoten. En wat is Amersfoort een mooie stad, hoewel een aantal zo fanatiek waren en daar niet veel van mee hebben gekregen :). Dit spel is voor iedereen leuk, van jong tot oud. Het hele vervolg van het weekend was het onderwerp van gesprek. Alles was perfect tot in de puntjes geregeld. Vanaf het introductie filmpje tot aan de uitreiking wordt je in het verhaal meegenomen. De interactieve opmerking van jullie bij de opdrachten maakte het hilarisch en helemaal af. Helemaal geweldig. Kortom wij hebben genoten en zullen hier nog lang over napraten en nagenieten van de foto’s. Nogmaals heel hartelijk bedankt. Met hartelijke groet, Jan-Willem Bos

- City Challenge

Mireille Coudron

We speelden dit GPS stadsspel in Brussel, met collega's en hun partners. Alles was goed geregeld, we deden een leuke sight seeing en hadden fun onderweg met het zoeken van de locaties en het nemen van de foto's. Alle teamleden waren het erover eens dat dit een geslaagd event was!

- City Challenge

Andreas

Hi Toni, What a terrific game in Barcelona. All my clients were very satisfied, so I am too. No business talking, only team building and a good atmosphere. And like I told you: "When its got value, price doesn't matter'. I see you next year with my company in Berlin. Greetz Andreas (Infomotion SAP)

City Discovery Barcelona

- Maffia ‘Jacht naar de Macht’

Akelei Huisartsenzorg Den Haag

Wat een super leuk spel in het hart van Rome!  Die Maffia Game was echt geweldig. Wat zat het goed in elkaar. Goed georganiseerd met nog veel extra hulp! Dank je wel Toon en Carina!

- Maffia ‘Jacht naar de Macht’

Simone Willemse

Hoi Toon, Afgelopen maandag hebben wij, Docententeam Luchtvaart en Rail van het Scheepvaart en transportcollege, de Maffia Game, 'Jacht naar de macht' spel in Rotterdam gedaan. Het team heeft de activiteit als leuk en uitdagend ervaren. De uitleg was duidelijk en de teams konden niet wachten om te beginnen. Naarmate het spel vorderde nam de spanning en het fanatisme toe. Wij willen Wave City Games en met name Toon bedanken voor de organisatie, we hebben een topmiddag gehad.

Docent Lichamelijke Opvoeding Scheepvaart en Transportcollege

- De Erfenis

Familiedag Vlamings

Beste Wave Events toppers, Bedankt voor het fijne contact tijdens de voorbereidingen en de uitvoering van citygame De Erfenis Tilburg De citygame 'De Erfenis' was een groot succes tijdens ons familieweekend. Iedereen heeft fanatiek meegedaan en vooral veel plezier gehad! Dit komt mede doordat alles tot in de puntjes was verzorgd. Het was echt top! Gelukkig hebben we de foto's nog om na te kunnen genieten.

Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer tijdens ons familieweekend. Groetjes, Elvira

- City Challenge

Matchvertise BV

Hierbij wil ik jullie bedanken voor een ontzettende leuke dag! De groep heeft het heel leuk gehad en de organisatie was tot in de puntjes super geregeld door jullie! Zeker een dikke aanrader voor een bedrijfsuitje! Iedereen was er enthousiast over en Toon en Ronald waren echt TOP! We zijn nu nog van de foto's aan het nagenieten. Hartelijk dank voor deze onvergetelijke dag! Victoria

- Waar is de MOL in de stad?

Justin, Thalys, NS International

Dear M. Verbraak and Mrs van Oudenaarden, Many thanks for the pictures of the GPS Tour. My colleagues told me they had a very good time in Lille. It seems everything went fine! I would like to thank you for this nice activity. Best regards, Justine, Thalys in cooperation with NS HiSpeed, NS International

- City Challenge

Effeweg.nl

Goedemorgen Toon, Ik wil jou en je team bedanken voor de leuke middag waarbij we heel goed hebben ervaren wat nu een city-game inhoudt. Ik had er toch andere verwachtingen bij en moet zeggen dat het mij NOG enthousiaster heeft gemaakt. Een echte toegevoegde waarde om een programma onderdeel als dit nog beter te kunnen verkopen aan onze klanten. Ook dank voor de leuke prijsuitreiking en attentie vanuit WAVE Events. Nogmaals dank en tot snel…. Groetjes Marloes

- De Erfenis

Pelikaan Reizen

Hoi Toon, Bedankt voor de leuke foto’s! We hebben echt een super leuke middag gehad tijdens ons uitje De Erfenis in Bergen op Zoom. Ontzettend bedankt voor je gastvrijheid! Hopelijk kunnen we snel weer een aantal groepen bij je boeken! Groetjes Ilja

- De Erfenis

Jannie Vermeent

Wat een leuk filmpje van de ERFENIS. Echt heel duidelijk en enthousiast. We hebben er nu al zin in om het spel te spelen in Amsterdam en Brussel (met het bedrijf van mijn man)

- City Challenge

Munckhof Reizen

Bedankt voor de foto’s van de groep van 22 maart tijdens de Treasure Hunt in Brugge. Hartstikke leuk! Ik ga ze meteen doorsturen. Ik heb mijn contactpersoon van de groep nog niet persoonlijk gesproken maar wel al een emailbericht gehad, dat ze een onvergetelijk weekend hebben gehad. En dat de Treasure Hunt iedereen heel goed was bevallen!! Top! Bedankt en tot de volgende keer!

- City Challenge

PNB Paris Bas

We enjoyed the game very much.  Even we didn't win (2nd) we had a great time and visited nice places in Rome

- City Challenge

BDO

Bedankt, WAVE-Citygames. Professioneel, goed verzorgd, gestructureerde uitleg middels een videofilm, enthousiaste begeleiders en plezierig om te doen. We gaan het binnenkort met het werk van mijn vrouw in Rome spelen. Ik ben benieuwd

- De Slimste Mens

Teun de Vries

één woord: SUPERLEUK, dat vond onze hele afdeling

- Maffia ‘Jacht naar de Macht’

Anne van Egmont

Bedankt, het spel Jacht naar de Macht zat goed in elkaar. Goed bedacht. Toen we terugkwamen zagen we ook waar we gelopen hadden en het bizarre was, dat we de vrouw (de Maffia baas) die we moesten zoeken, 2x voorbij waren gelopen en 1x bij ons op het terras had gezeten. Dat was echt lachen. Ik kom zelf uit Rotterdam, maar ben door het spel op plaatsen geweest, die ik niet ken. Complimenten.

- City Challenge

Jack Oibans

"Een erg leuk en dynamisch spel waarbij je niet alleen de stad op een speelse manier leert kennen, maar ook je collega's en team-genoten. Fanatisme en relaxedheid gaan hand in hand bij dit spel. Een echte aanrader! Wij hebben het gespeeld in Amsterdam"

- Maffia ‘Jacht naar de Macht’

Kira van de Westen

"Jacht naar de Macht is een super leuk, goed georganiseerd spel! Een echte aanrader! Ik heb het nu al in 3 steden gespeeld en het is iedere keer weer verrassend, ook de Maffia Don die ons al 4x voorbij gelopen had. Dat was pas echt lachen."

-

John van der Net

"Heel leuk om te doen zelfs als het weer niet echt mee zit! Zeker aan te raden voor personeelsuitjes!"

- Ik Hou van Holland

Driemaster B.o.Z.

"Wave Events was voor iedereen geweldig. Organisatie perfect, de winnaar met een nipte voorsprong, echt een geslaagde middag. Citygame zat professioneel in elkaar. Bedankt voor alles"

- City Challenge

Bibliotheek Velsen

Duidelijke uitleg, kwam eerst als wat veel over maar al lopende viel het mee. Iedereen vond het erg leuk, ook goed dat het mogelijk was af en toe nog wat te vragen tijdens de tour en een cafeetje binnen te gaan tijdens ons uitje in Utrecht

- Waar is de MOL in de stad?

BCD Travel

Uitstekend georganiseerde tocht door een leuke stad als Antwerpen is. We hebben het erg leuk gehad tijdens ons uitje.

- City Challenge

Brabant Water

Het was een ontzettend leuke teamactiviteit, lekker buiten bezig zijn onder leiding van enthousiaste spelleiders. Door met de andere subteams samen te werken kwamen we op het spoor van een verrassende mrs Wave! Kortom een gezellige teambuilding dag

- Waar is de MOL in de stad?

HighQ Financieel Interim

Het was TOP in uitvoering en begeleiding. We hebben Wave Citygames gevraagd ons personeelsuitje te verzorgen in Brugge met de activiteit ‘Wie/waar is de Mol’. Een activiteit met een competitief karakter, waarbij de teamspirit in een ontspannen omgeving naar boven komt. Het is genieten om via de GPS de cultuur en bezienswaardigheden van een stad te ontdekken. WAVE Citygames, een organisatie die ontzorgt en actief bijdraagt voor een succes van een geslaagd personeelsuitje. BEDANKT! J. Manschot (HighQ Financieel Interim te Woerden)

- Crazy 88

Lydia van Houdt

Super leuke middag gehad met CRAZY 88. Veel gelachen....Voordeel is ook dat je zelf als groep kunt bepalen hoever je loopt. De groep die t minst ver gelopen heeft, had nog gewonnen ook, dus dat was helemaal lachen!

- Kroegenpuzzeltocht

BCD Travel Nederland

Het was een goed georganiseerde kroegen puzzeltocht door een gezellig en leuk Antwerpen. De organisatie was goed en alle hulpmiddelen waren goed mee te werken. We hebben een leuke dag gehad door de goed organisatie. Zeker voor herhaling vatbaar!

-

Team Recherchekunde Politieacademie

Donderdag 12 september 2013 hebben we als Team genoten van de door WAVE Citygames georganiseerde Jacht naar de Macht Tour door Bergen op Zoom. Het evenement was prima georganiseerd met uitstekend functionerende apparatuur. Het spelelement gericht op samenwerking maar ook het denken in alternatieven en strategieën heeft ons een middag opgeleverd waarover we nog lang in positieve setting over hebben nagepraat. Een aanrader...!!!!

- Waar is de MOL in de stad?

HighQ Financieel Interim

Het was TOP in uitvoering en begeleiding. We hebben WAVE Citygames gevraagd ons personeelsuitje te verzorgen in Brugge met de activiteit ‘Wie/waar is de Mol’. Een activiteit met een competitief karakter, waarbij de teamspirit in een ontspannen omgeving naar boven komt. Het is genieten om via de GPS de cultuur en bezienswaardigheden van een stad te ontdekken. WAVE Citygames, een organisatie die ontzorgt en actief bijdraagt voor een succes van een geslaagd personeelsuitje.

- City Challenge

action

We hebben een zeer leuke dag gehad, veel gelachen, alleen iets te weinig tijd om alle opdrachten te doen van de Photo Tour in Breda

-

Profectum B.V.

Geweldige belevenis om zo maar geld uit te geven van een ander, tijdens het spel De Erfenis.. Tactisch spel met een leuke strijd tegen elkaar. We hebben er van genoten. Perfect georganiseerd. We hebben het gespeeld in Roosendaal.

- Maffia ‘Jacht naar de Macht’

Sandy

Citygame Jacht naar de Macht: Het was een geweldige middag in Bergen op Zoom! Echt een aanrader voor als je met een groep iets leuks wil doen!

- De Erfenis

Accountantsgroep

Wat een gezellig en enthousiasmerend spel, de Erfenis. We waren net begonnen en werden bloedfanatiek, terwijl we dat ABSOLUUT  niet zouden worden, hadden we onszelf beloofd. Het filmpje bij de uitleg en na afloop was supertof en duidelijk. Niet gewonnen maar wel het meest gelachen in Amsterdam. Trouwens nog bedankt voor de link met alle foto's van alle teams.

- Waar is de MOL in de stad?

Fam. Esseling

Hallo, Bedankt voor de superleuke Mol-dag in Roosendaal van afgelopen zaterdag en alle foto’s!! Het was een erg geslaagde dag, waar nog lang over nagepraat is en zal worden. De reacties uit de groep zijn allemaal positief. Complimenten!!!

- Waar is de MOL in de stad?

Bernafon Nederland BV

Wat was het een leuke dag! Een perfect doordacht spel (Waar is de MOL), waardoor iedereen ontzettend fanatiek was. Er is nog lang over nagebabbeld! Kortom, een leuke, gezellige en fanatieke dag in Antwerpen! Bedankt voor de fijne samenwerking!

- City Challenge

Paul van Meer

Ook al was FLIKKEN Breda een test waaraan ik heb meegedaan, ik vond  het een heel leuk spel, wat goed in elkaar stak. Heb een hele gezellige middag gehad!

- City Challenge

P. Rasenberg

Ik heb het spel FLIKKEN nooit eerder gedaan, dus moeilijk om te beoordelen. Ik denk een leuk spel voor jonge, in GPS geïnteresseerde speurneuzen. Breda biedt veel bezienswaardigheden en mogelijkheden om het spel boeiend te houden. Uitleg vooraf was iets te uitgebreid en en mag wat korter. Als je GPS ervaring hebt , kun je sneller met het spel aanvangen! Leuke en gezellige middag en ook lang genoeg!

- Waar is de MOL in de stad?

Enexis Team Roosendaal

Goed georganiseerd, goed uitgelegd. Vriendelijke medewerkers. We bevelen jullie zeker aan bij onze andere afdelingen

- Waar is de MOL in de stad?

Radius College Breda

Beste medewerkers van de teambuilding en introductiedag, Al een aantal jaren doen we met de 1e jaars studenten bouwkunde Radius College Breda tijdens de introductieweek activiteiten zoals Wie/Waar is de Mol, en dit jaar de GPS Teambuilding Tour. Zowel voor onze studenten als docenten tot volle tevredenheid. Met vriendelijke groet, Cor Lips Radius College Breda.

- City Challenge

Tamara Disco

Een super leuk spel om met je familie vrienden of collega's te doen. Wel een spel waar je bij na moet denken. Wij hebben Flikken gedaan in Breda

- City Challenge

Gijs

Leuk spel! Je leert de stad dan toch echt kennen. In het begin een beetje ingewikkeld maar uiteraard kwam alles goed! 1 consumptie na het spel zou leuk zijn om het even over het spel te hebben. Kortom een leuke teambuildingdag in Breda!

- Waar is de MOL in de stad?

Werner van Beers

Uitstekende organisatie, leuke activiteit en gezellige locatie (Breda). Prima teambuilding spel "Wie is de MOL"

- City Challenge

Carla Aerdts

Het was een geweldige dag in Maastricht. Alles goed geregeld en de begeleiding was geweldig. Iedereen heeft een heel leuke wandeling gehad, geen enkel negatieve reactie.

- City Challenge

Tilburg dames 3

Leuk teamuitje gehad in Antwerpen voor een schappelijke prijs. Goede organisatie en uitleg.

- Waar is de MOL in de stad?

Topfysiotherapie Rugcentrum Uden

Wij zijn in Düsseldorf op zoek gegaan naar de Mol. We hebben een topmiddag gehad! Leuk spel en gezellige stad. Iedereen zat echt in het spel en werd erg fanatiek! En een verrassende mol! Een heel gezellig uitje was het.

- City Challenge

ROC Landstede

Een enthousiaste presentatie motiveerde de studenten zeer. Ze hebben dit bijna unaniem als de leukste activiteit van onze driedaagse introductiedagen in Antwerpen genoemd. Goede uitleg, leuke opdrachten en het werken met gps sluit aan bij de doelgroep.

- City Challenge

chantal

Wij hebben dankzij Wave Events en Carina als begeleiding in Antwerpen een topdag gehad. Jullie team is altijd vrolijk en enthousiast. Ga zo door!

- Strip Tour Brussel

FAVV

We vonden het spel heel afwisselend. Er is ook interactie tussen de verschillende groepen die het spel spelen. Het blijft spannend tot op het einde, leuk voor een bedrijfsuitje of teambuilding dag in Brussel

- City Challenge

MB1

Alles was erg goed en snel geregeld bij deze leuke teambuilding activiteit

- City Challenge

Joris de Ruiter

Ik heb erg genoten tijdens deze teambuilding activiteit in Antwerpen

- Waar is de MOL in de stad?

Lievensberg Ziekenhuis Bergen op Zoom

Beste Wave Events & Citygames! Wij hebben een super uitje gehad in Antwerpen! Het Wie of Waar is de MOL-spel was erg spannend en heel leuk om te doen voor een teambuilding! Een echte aanrader. Ook onderling veel gelachen! Organisatie was top! In 1 woord geweldig! Zo'n bedrijfsuitje is voor herhaling vatbaar.

- Waar is de MOL in de stad?

HC Zwolle Dames 1

Met ons hockeyteam hebben wij het Wie-Is-De-Mol-Spel in Brugge gedaan. Enorm leuk om te doen met een groep. Gegarandeerd lachen, gieren, brullen en ook nog eens de binnenstad verkennen. Allemaal erg goed georganiseerd. De spanning van het spel, de positieve reacties die het gebracht heeft en enthousiasme van de mensen van Wave-Citygames zorgen ervoor dat wij met een grote glimlach terugkijken op de samenwerking met WAVE-Citygames. Groeten namens alle dames

- Waar is de MOL in de stad?

Arjen Landsdaal

Met onze voetbalvereniging  een fantastisch weekend in Düsseldorf gehad. Een super leuk MOL-programma gedaan waardoor er niet alleen door de jongens werd gedronken en gelachen maar we ook de stad hebben leren kennen. Volgend jaar mag je ons weer bellen voor een voorzet, wij koppen hem wel in.

- City Challenge

Chanal Westerink Keijman Reizen

Afgelopen week heeft Wave Events een GPS Teambuilding tour in Gent georganiseerd voor een groep van ons. De groep was een weekend in Gent en Brugge voor een bedrijfsuitje. Ze hebben erg genoten en gelachen tijdens de verschillende opdrachten! Bedankt Wave Events voor de organisatie en de fijne samenwerking!    

- De Erfenis

Joke van de Kroon en Gerda van Buren van Zorgcentrum Geldershof

We hebben 2 keer achter elkaar het teambuilding spel De Erfenis in Bergen op Zoom gespeeld. De ene week de ene helft van het personeel en de andere week de rest. Op deze manier kon al het personeel meedoen en konden we de zorg blijven garanderen aan de bewoners in ons zorgcentrum. Leuke activiteit als bedrijfsuitje en volgend jaar mag je ons weer bellen voor een nieuw idee. Houd ons maar op de hoogte.

- Kroegenpuzzeltocht

Henk van de Wegen

Ik vond het erg leuk. We hebben gelachen en dat kwam vooral omdat we de puzzels moesten oplossen, die ons naar de gekste cafés brachten. Vooral het café met het orgel zal ons nog lang bijblijven. Deze kroegenpuzzeltocht in Antwerpen kan ik echt aanbevelen als een vriendenuitje of vrijgezellendag

- Waar is de MOL in de stad?

Stefan Bijl

Wat een fantastisch uitje. Erg genoten. De Antwerp Hunt zeker een aanrader!