Reviews

Hier kunt u een review schrijven

- City Challenge

Mollerlyceum te Bergen op Zoom

Een fantastische ervaring voor onze leerlingen. Zij werden uitgedaagd en hun creativiteit kwam zeer goed van pas. Simpel gezegd: Dit is zeker voor herhaling vatbaar en een echte aanrader voor jong en oud!

- City Challenge

Future Communication

In januari hadden we met 60 collega's een weekend in Lille, met de City Challenge. Perfecte voorbereiding en begeleiding ter plaatste door Toon en Carina. Iedereen was razend enthousiast. Alle vragen, foto- en filmopdrachten, challenges, de smartphone waarop je de standen kunt zien van de teams; het zit allemaal perfect in elkaar. Ik raad het iedereen aan!

- Maffia ‘Jacht naar de Macht’

TDK

Ga maar eens op zoek naar iemand in een drukke stad als Rome. Dat hebben we geweten, want het was niet alleen een competitief spel, we kwamen ook nog op mooie plekjes en pleintjes in de binnenstad. Want wat zit dit spel goed in elkaar, de telefoons met app werkten supergoed. Van alle collega's gehoord. Ze vonden het super dat ze niets hoefden te downloaden of hun bundel aan te moeten spreken. Heel gezellig stadsspel dat we natuurlijk afsloten op een zonnig terrasje. Oh ja, die Maffia Don hebben we dus toch nog gevonden, mede dankzij onze fanatieke vrouwtjes van de administratie.

- City Challenge

Tom, Peter, Annelies en Yvon

Als commissie van ons bedrijfsuitje blijft het altijd lastig om het iedereen naar de zin te maken. Ondanks de correcte offerte en persoonlijk gesprek met Toon,  die enthousiast en deskundig alles uitgelegd had, blijft het spannend hoe onze collega's het zouden ervaren. Nou, het was een groot succes in Gent. Van meet af aan was iedereen aandachtig en had er meteen zin in. Mede door de enthousiaste begeleiding van Toon & Carina, wat zijn dat een kanjers in hun vak. Echte gastheer en -dame.  Bedankt namens Tom, Peter, Annelies en Yvon.

- City Challenge

Lynn from Antwerp

Dear Toon and Carina, Thank you so much for reaching out. My friend Li-iy and I recently planned a large farewell party for our friend with you. We hosted about 30 of our friends. We had so much fun and will definitely recommend your company to our friends. Best Wishes for the New Year. Warm regards,

- Citygame voor scholen

Erwin Visser, Johan de Witt Gymnasium

Voor het tweede jaar op rij met 140 leerlingen een fantastische introductiedag in Dordrecht gehad! Goed georganiseerd en erg uitdagend en leuk stadsspel.  2020 staat al in de planning.

- Waar is de MOL in de stad?

DGD Administratie- en Belastingadviseurs

Met onze collega's het spel Waar is de Mol gespeeld in Bergen op Zoom. Hele enthousiaste begeleiding vanuit New Wave, zeer verzorgd en leuke opdrachten. Het zat goed in elkaar en ook de onderlinge competitie is erg leuk voor de teambuilding. Echt een aanrader! Toon en Carina bedankt voor deze zeer geslaagde middag!

- City Challenge

MontVenToppers

Zondag 13 oktober, hebben we met 30 personen de City game gedaan in Roosendaal. Wat een geweldig spel. Samenwerking, uitdaging en competitie. Iedereen heeft vanaf de uitleg tot aan de prijsuitreiking vol overgave meegedaan. Het enthousiasme van Carina en Toon, de duidelijke speluitleg, de materialen en begeleiding tijdens het spel waren TOP. De contacten met Toon vanaf het eerste moment prettig. Namens de MontVenToppers bedankt voor de onvergetelijke dag.

- Citygame voor scholen

Rietveld Lyceum

Onze leerlingen (H4&V4) hebben de citygame in Londen gedaan, echt een aanrader. Al bij de uitleg van Toon werd er enthousiast gereageerd en zo kwamen ze ook terug. Hopelijk volgend jaar weer in ons programma! Marije

- Citygame voor scholen

Hoeksch Lyceum

Wij hebben begin juli een geweldige City Game in Parijs gehad. Wat een leuk spel! Hartelijk dank voor jullie enthousiaste begeleiding, Toon en Carina! Onze leerlingen (uit de voor-examenklassen) gaven dit onderdeel van de Parijs-reis het hoogste cijfer. Fijne gedachte dat we komende week weer mogen; we kijken er naar uit!

- City Challenge

Joyce Hoogers - United Dutch Breweries

We hebben met de City Challenge een fantastische ochtend beleefd in Lille - Frankrijk met alle collega's van UDB. Het spel zit ontzettend goed in elkaar en is uitdagend maar voor iedereen goed te doen. Het enthousiasme van Toon & Carina is geweldig, de realtime reacties tijdens het spel maken het echt een feestje. Ontzettend gelachen en met de foto's en filmpjes na afloop nog veel napret en een mooi aandenken een deze city trip. Een absolute aanrader!

- City Challenge

United Dutch Breweries

Wij hebben tijdens ons bedrijfsuitje de City game gespeeld in Lille. De organisatie door Toon & Carina was erg goed; jullie waren enthousiast en hebben ons een heldere uitleg van het spel gegeven. De reacties op de foto's zijn ook erg goed ontvangen, leuk dat deze gepersonaliseerd waren. Leuk om op deze manier de stad te leren kennen en samen met de collega's leuke uitdagingen aan te gaan en zo origineel mogelijke foto's te maken. Bedankt voor alles, het was een daverend succes!

- City Challenge

Hendriks Infra

Onder een stralende zon speelden wij afgelopen zaterdag met ca. 30 personen de City Challenge in Bergen op Zoom. We hebben genoten van het spel en de stad. Kortom: we hebben een super bedrijfsuitje gehad. Bedankt, Carina

- Citygame voor scholen

Lody Risselada en Annick van Liempt, Hageveld Lyceum

Beste Toon, Carina en Janique, Wij willen jullie graag bedanken voor jullie inzet in Lille bij onze excursie op 29 mei. De leerlingen waren weer erg enthousiast over jullie digitale speurtocht. Ze hebben onderweg veel plezier gehad en ze konden er leuk over vertellen tijdens hun mondeling Frans. En, wij docenten, hebben ook genoten van de foto's en filmpjes! Merci, merci! We wensen jullie een hele fijne zomer en tot volgend jaar. Groet, College Hageveld, Heemskerk

- Citygame voor scholen

Marjorie Steentjens, Bataafs Lyceum

Dit voorjaar hebben we met onze leerlingen het CityGames stedenspel gespeeld in een deel van Londen. Het was een mooie start van de werkweek in Londen. De leerlingen leerden op een leuke manier een stukje Londen en haar bewoners kennen. Ze waren erg enthousiast over de opzet van het spel. Top georganiseerd!

- Waar is de MOL in de stad?

Melanie Hobo, STC-R'dam

Beste Toon en Carina, Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de leuke middag die jullie voor ons hebben georganiseerd gisteren in Rotterdam, MOL -spel. Ik heb veel positieve reacties gehad. Ook de foto’s zagen er leuk uit! Zoals ik al zei, heb ik de betaling in gang gezet. Ik ga ervan uit dat dit tijdens de zomervakantie geregeld wordt. Ik wens jullie een fijne zomer(vakantie) toe! Met vriendelijke groet, Melanie Hobo, STC-Rotterdam

- Maffia ‘Jacht naar de Macht’

Bedrijf Bain

Met onze collega's en partners hebben we gekozen voor de Maffia Game.  Dat vonden we wel toepasselijk in Rome. We waren met 100 personen, opgedeelde in ongeveer 20 teams, die op zoek moesten naar de Maffia Don. Die persoon, liep dus rond en wij kregen aanwijzingen over die persoon. Ook konden we nog geld verdienen met met omkopen en afpersen. Nou, dat paste wel bij onze jonge honden, allemaal uit de sales, Het spel zat echt prima in elkaar, alles werkte en we hebben echt genoten. Dat we uiteindelijk 2e geëindigd zijn, maakt het weer jammer, ha ha :)

- City Challenge

Maurice van der Vliet

Beste Janique, Bedankt voor de fotolink. We hebben een ontzettend leuke dag in Leiden mogen beleven onder begeleiding van Carina. Bij deze dan ook de complimenten voor de begeleiding gedurende de dag.  Ik vernam van een aantal collega’s dat zij aan mensen binnen hun netwerk al hebben aangeraden om Wave City Games te benaderen voor een bedrijfsuitje. Mooi compliment dus! Met vriendelijke groet,

- Citygame voor scholen

De Rooi Pannen Breda

In Middelburg heb ik samen met mijn schoolgenoten de City Challenge gedaan. Deze activiteit is heel leuk als teambuilding en je bent ook actief bezig. Het competitie-element maakt het extra spannend en uitdagend. Zeer fijne en duidelijke instructie. Al met al een hele leuke ochtend gehad waarbij we ook een heleboel hebben geleerd en gerend. Student Rooi Pannen Breda

- Waar is de MOL in de stad?

Henk-Jan Dekker

Superleuke activiteit met leerlingen. Sluitend systeem met GPS. Leerlingen hebben genoten!

- De Erfenis

Jim Morris – Senior Consultant Schouten Global

Last week our international team enjoyed playing “de Erfenis” game which was wonderfully organized by Wave City Games. If you are looking for an inclusive, interactive, fun event for your team I would highly recommend Wave City Games. The organization before, during and after the event strikes an excellent balance between professionalism and informality which results in a very enjoyable experience. Our team came away energized, and with a smile of their faces. A great afternoon boosting team spirit. Thanks Wave City Games!

- De Erfenis

Mariella van Vugt

Teamuitje met wave events gedaan. We deden het spel de erfenis. Echt een aanrader! Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt

- Waar is de MOL in de stad?

Tess Hitchins

Heel veel plezier gehad tijdens het spel 'de Mol'! Ideaal als activiteit tijdens onze teambuildingsdag :)!

- Waar is de MOL in de stad?

Carine Herbst

Tijdens ons teamweekend in Gent het 'wie is de mol' spel gedaan. Ontzettend goed georganiseerd!! Ook erg prettige communicatie van tevoren om alles te regelen, erg meedenkend. Leuk dat we ook zelf vragen over ons team konden inbrengen die tijdens het spel beantwoord moesten worden. Het weer was vreselijk slecht, maar gelukkig had de organisatie zelfs poncho's meegenomen waardoor het iets dragelijker werd. Het spel zat heel goed in elkaar. Een hele leuke activiteit, heel Gent doorkruist en zelfs de mol gevonden!

- De Erfenis

Thea de Lange

Zaterdag in januari de erfenis gespeeld in Rotterdam met familie en vrienden, 28 stuks. Het weer speelde mee, maar de organisatie is echt top. Wij hebben zo'n fantastische dag gehad: leuke opdrachten, leuke uitdagingen, je loopt met je gps/mobieltje en kaart met jouw groep door de stad en via dat mobieltje krijg je opdrachten en vragen te beantwoorden. Er zitten heel leuke elementen in. De gasten werden willekeurig in een team(pje) geplaatst wat ook weer heel speciaal is. Uiteindelijk komt er een winnend team uit, die ook op leuke passende wijze beloond wordt ?? Dit gebeuren n.a.v. mijn (60ste) verjaardag, dus een dag om nooit meer te vergeten. Complimenten voor Toon en Carina van Wave Events ??????????

- Waar is de MOL in de stad?

Doris Verhappen

Leuk wie is de Mol spel gedaan in Antwerpen!

- City Challenge

Jesper Kuijpers

Bertels BV uit Ospel heeft een prachtige zaterdagmiddag beleefd door de CityGame van Wave Events. We zagen Gent op een schitterende, informatieve manier. Een leuke manier om de stad te leren kennen én elkaar beter te leren kennen. Het event was prima georganiseerd en we kijken er met veel plezier op terug. Aanrader!

- Citygame voor scholen

Simone Dirks Huygenscollege

Tijdens de schoolreis naar Londen hebben onze leerlingen de GPS city walk gedaan. Dit is echt goed bevallen! Ze hebben op deze manier een stukje van de stad en haar inwoners leren kennen, en zijn dus op een leuke manier bezig geweest met de taal en cultuur. Ze vonden het erg leuk om Londen zo te ontdekken. Gaaf ook om te zien hoe fanatiek de leerlingen werden tijdens het uitvoeren van de opdrachten. Wat ik vooral slim vond, was dat ze pas een opdracht kregen wanneer ze op het volgende punt aankwamen. Volgens onze leerlingen was het wel veel lopen, 2 uur lang, maar goed, ze hadden dan ook al een flinke dag achter de rug. Toon en Carina, bedankt!

- Citygame voor scholen

Joyce Kloosterman, Maartenscollege

Wij hebben samen met de leerlingen vorige week genoten van de Citygame in Londen. Het weer was prachtig, het enthousiasme spatte er bij de uitleg van af waardoor de leerlingen goed aan de gang gingen. Voor ons docenten was het leuk om te zien hoe leerlingen die anders wat meer op de achtergrond zijn super fanatiek werden en met de kaart en GPS voorop liepen. Het was een hele geslaagde middag en voor veel leerlingen de 'highlight of the week'. Dank je wel Toon en Carina.

- Citygame voor scholen

Sandra IJpelaar, Prinsentuin Andel

Met onze leerlingen hebben wij in Berlijn de CityGame gedaan. Het was zeer verrassend en creatief wat ze aan opdrachten hebben uitgevoerd. Deze activiteit houden we zeker in ons programma voor de werkweek van 2019 en 2020!!!

- Citygame voor scholen

Willem van de Wurf

Gisteren een leuk evenement met de 1e jaars BIM studenten van Inholland in Amsterdam gedaan. Perfecte begeleiding en leuk om te herhalen.

- De Erfenis

Manon de Ridder

Wat hebben wij een fantastische middag gehad met collega's. De erfenis is echt een aanrader, leuk en actief spel. Wij hebben het spel in Bergen op Zoom gespeeld, super leuke stad. Bedankt voor de top service Wave Events!

- De Erfenis

Jan Willem Bos

Beste Toon, De dank is geheel aan onze zijde. Wat is de Erfenis een geweldig spel, iedereen heeft bijzonder genoten. En wat is Amersfoort een mooie stad, hoewel een aantal zo fanatiek waren en daar niet veel van mee hebben gekregen :). Dit spel is voor iedereen leuk, van jong tot oud. Het hele vervolg van het weekend was het onderwerp van gesprek. Alles was perfect tot in de puntjes geregeld. Vanaf het introductie filmpje tot aan de uitreiking wordt je in het verhaal meegenomen. De interactieve opmerking van jullie bij de opdrachten maakte het hilarisch en helemaal af. Helemaal geweldig. Kortom wij hebben genoten en zullen hier nog lang over napraten en nagenieten van de foto’s. Nogmaals heel hartelijk bedankt. Met hartelijke groet, Jan-Willem Bos

- City Challenge

Mireille Coudron

We speelden dit GPS stadsspel in Brussel, met collega's en hun partners. Alles was goed geregeld, we deden een leuke sight seeing en hadden fun onderweg met het zoeken van de locaties en het nemen van de foto's. Alle teamleden waren het erover eens dat dit een geslaagd event was!

- City Challenge

Andreas

Hi Toni, What a terrific game in Barcelona. All my clients were very satisfied, so I am too. No business talking, only team building and a good atmosphere. And like I told you: "When its got value, price doesn't matter'. I see you next year with my company in Berlin. Greetz Andreas (Infomotion SAP)

City Discovery Barcelona

- Maffia ‘Jacht naar de Macht’

Akelei Huisartsenzorg Den Haag

Wat een super leuk spel in het hart van Rome!  Die Maffia Game was echt geweldig. Wat zat het goed in elkaar. Goed georganiseerd met nog veel extra hulp! Dank je wel Toon en Carina!

- Maffia ‘Jacht naar de Macht’

Simone Willemse

Hoi Toon, Afgelopen maandag hebben wij, Docententeam Luchtvaart en Rail van het Scheepvaart en transportcollege, de Maffia Game, 'Jacht naar de macht' spel in Rotterdam gedaan. Het team heeft de activiteit als leuk en uitdagend ervaren. De uitleg was duidelijk en de teams konden niet wachten om te beginnen. Naarmate het spel vorderde nam de spanning en het fanatisme toe. Wij willen Wave City Games en met name Toon bedanken voor de organisatie, we hebben een topmiddag gehad.

Docent Lichamelijke Opvoeding Scheepvaart en Transportcollege

- De Erfenis

Familiedag Vlamings

Beste Wave Events toppers, Bedankt voor het fijne contact tijdens de voorbereidingen en de uitvoering van citygame De Erfenis Tilburg De citygame 'De Erfenis' was een groot succes tijdens ons familieweekend. Iedereen heeft fanatiek meegedaan en vooral veel plezier gehad! Dit komt mede doordat alles tot in de puntjes was verzorgd. Het was echt top! Gelukkig hebben we de foto's nog om na te kunnen genieten.

Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer tijdens ons familieweekend. Groetjes, Elvira

- City Challenge

Matchvertise BV

Hierbij wil ik jullie bedanken voor een ontzettende leuke dag! De groep heeft het heel leuk gehad en de organisatie was tot in de puntjes super geregeld door jullie! Zeker een dikke aanrader voor een bedrijfsuitje! Iedereen was er enthousiast over en Toon en Ronald waren echt TOP! We zijn nu nog van de foto's aan het nagenieten. Hartelijk dank voor deze onvergetelijke dag! Victoria

- Waar is de MOL in de stad?

Justin, Thalys, NS International

Dear M. Verbraak and Mrs van Oudenaarden, Many thanks for the pictures of the GPS Tour. My colleagues told me they had a very good time in Lille. It seems everything went fine! I would like to thank you for this nice activity. Best regards, Justine, Thalys in cooperation with NS HiSpeed, NS International

- City Challenge

Effeweg.nl

Goedemorgen Toon, Ik wil jou en je team bedanken voor de leuke middag waarbij we heel goed hebben ervaren wat nu een city-game inhoudt. Ik had er toch andere verwachtingen bij en moet zeggen dat het mij NOG enthousiaster heeft gemaakt. Een echte toegevoegde waarde om een programma onderdeel als dit nog beter te kunnen verkopen aan onze klanten. Ook dank voor de leuke prijsuitreiking en attentie vanuit WAVE Events. Nogmaals dank en tot snel…. Groetjes Marloes

- De Erfenis

Pelikaan Reizen

Hoi Toon, Bedankt voor de leuke foto’s! We hebben echt een super leuke middag gehad tijdens ons uitje De Erfenis in Bergen op Zoom. Ontzettend bedankt voor je gastvrijheid! Hopelijk kunnen we snel weer een aantal groepen bij je boeken! Groetjes Ilja

- De Erfenis

Jannie Vermeent

Wat een leuk filmpje van de ERFENIS. Echt heel duidelijk en enthousiast. We hebben er nu al zin in om het spel te spelen in Amsterdam en Brussel (met het bedrijf van mijn man)

- City Challenge

Munckhof Reizen

Bedankt voor de foto’s van de groep van 22 maart tijdens de Treasure Hunt in Brugge. Hartstikke leuk! Ik ga ze meteen doorsturen. Ik heb mijn contactpersoon van de groep nog niet persoonlijk gesproken maar wel al een emailbericht gehad, dat ze een onvergetelijk weekend hebben gehad. En dat de Treasure Hunt iedereen heel goed was bevallen!! Top! Bedankt en tot de volgende keer!

- City Challenge

PNB Paris Bas

We enjoyed the game very much.  Even we didn't win (2nd) we had a great time and visited nice places in Rome

- City Challenge

BDO

Bedankt, WAVE-Citygames. Professioneel, goed verzorgd, gestructureerde uitleg middels een videofilm, enthousiaste begeleiders en plezierig om te doen. We gaan het binnenkort met het werk van mijn vrouw in Rome spelen. Ik ben benieuwd

- De Slimste Mens

Teun de Vries

één woord: SUPERLEUK, dat vond onze hele afdeling

- Maffia ‘Jacht naar de Macht’

Anne van Egmont

Bedankt, het spel Jacht naar de Macht zat goed in elkaar. Goed bedacht. Toen we terugkwamen zagen we ook waar we gelopen hadden en het bizarre was, dat we de vrouw (de Maffia baas) die we moesten zoeken, 2x voorbij waren gelopen en 1x bij ons op het terras had gezeten. Dat was echt lachen. Ik kom zelf uit Rotterdam, maar ben door het spel op plaatsen geweest, die ik niet ken. Complimenten.

- City Challenge

Jack Oibans

"Een erg leuk en dynamisch spel waarbij je niet alleen de stad op een speelse manier leert kennen, maar ook je collega's en team-genoten. Fanatisme en relaxedheid gaan hand in hand bij dit spel. Een echte aanrader! Wij hebben het gespeeld in Amsterdam"

- Maffia ‘Jacht naar de Macht’

Kira van de Westen

"Jacht naar de Macht is een super leuk, goed georganiseerd spel! Een echte aanrader! Ik heb het nu al in 3 steden gespeeld en het is iedere keer weer verrassend, ook de Maffia Don die ons al 4x voorbij gelopen had. Dat was pas echt lachen."

-

John van der Net

"Heel leuk om te doen zelfs als het weer niet echt mee zit! Zeker aan te raden voor personeelsuitjes!"

- Ik Hou van Holland

Driemaster B.o.Z.

"Wave Events was voor iedereen geweldig. Organisatie perfect, de winnaar met een nipte voorsprong, echt een geslaagde middag. Citygame zat professioneel in elkaar. Bedankt voor alles"

- City Challenge

Bibliotheek Velsen

Duidelijke uitleg, kwam eerst als wat veel over maar al lopende viel het mee. Iedereen vond het erg leuk, ook goed dat het mogelijk was af en toe nog wat te vragen tijdens de tour en een cafeetje binnen te gaan tijdens ons uitje in Utrecht

- Waar is de MOL in de stad?

BCD Travel

Uitstekend georganiseerde tocht door een leuke stad als Antwerpen is. We hebben het erg leuk gehad tijdens ons uitje.

- City Challenge

Brabant Water

Het was een ontzettend leuke teamactiviteit, lekker buiten bezig zijn onder leiding van enthousiaste spelleiders. Door met de andere subteams samen te werken kwamen we op het spoor van een verrassende mrs Wave! Kortom een gezellige teambuilding dag

- Waar is de MOL in de stad?

HighQ Financieel Interim

Het was TOP in uitvoering en begeleiding. We hebben Wave Citygames gevraagd ons personeelsuitje te verzorgen in Brugge met de activiteit ‘Wie/waar is de Mol’. Een activiteit met een competitief karakter, waarbij de teamspirit in een ontspannen omgeving naar boven komt. Het is genieten om via de GPS de cultuur en bezienswaardigheden van een stad te ontdekken. WAVE Citygames, een organisatie die ontzorgt en actief bijdraagt voor een succes van een geslaagd personeelsuitje. BEDANKT! J. Manschot (HighQ Financieel Interim te Woerden)

- Crazy 88

Lydia van Houdt

Super leuke middag gehad met CRAZY 88. Veel gelachen....Voordeel is ook dat je zelf als groep kunt bepalen hoever je loopt. De groep die t minst ver gelopen heeft, had nog gewonnen ook, dus dat was helemaal lachen!

- Kroegenpuzzeltocht

BCD Travel Nederland

Het was een goed georganiseerde kroegen puzzeltocht door een gezellig en leuk Antwerpen. De organisatie was goed en alle hulpmiddelen waren goed mee te werken. We hebben een leuke dag gehad door de goed organisatie. Zeker voor herhaling vatbaar!

-

Team Recherchekunde Politieacademie

Donderdag 12 september 2013 hebben we als Team genoten van de door WAVE Citygames georganiseerde Jacht naar de Macht Tour door Bergen op Zoom. Het evenement was prima georganiseerd met uitstekend functionerende apparatuur. Het spelelement gericht op samenwerking maar ook het denken in alternatieven en strategieën heeft ons een middag opgeleverd waarover we nog lang in positieve setting over hebben nagepraat. Een aanrader...!!!!

- Waar is de MOL in de stad?

HighQ Financieel Interim

Het was TOP in uitvoering en begeleiding. We hebben WAVE Citygames gevraagd ons personeelsuitje te verzorgen in Brugge met de activiteit ‘Wie/waar is de Mol’. Een activiteit met een competitief karakter, waarbij de teamspirit in een ontspannen omgeving naar boven komt. Het is genieten om via de GPS de cultuur en bezienswaardigheden van een stad te ontdekken. WAVE Citygames, een organisatie die ontzorgt en actief bijdraagt voor een succes van een geslaagd personeelsuitje.

- City Challenge

action

We hebben een zeer leuke dag gehad, veel gelachen, alleen iets te weinig tijd om alle opdrachten te doen van de Photo Tour in Breda

-

Profectum B.V.

Geweldige belevenis om zo maar geld uit te geven van een ander, tijdens het spel De Erfenis.. Tactisch spel met een leuke strijd tegen elkaar. We hebben er van genoten. Perfect georganiseerd. We hebben het gespeeld in Roosendaal.

- Maffia ‘Jacht naar de Macht’

Sandy

Citygame Jacht naar de Macht: Het was een geweldige middag in Bergen op Zoom! Echt een aanrader voor als je met een groep iets leuks wil doen!

- De Erfenis

Accountantsgroep

Wat een gezellig en enthousiasmerend spel, de Erfenis. We waren net begonnen en werden bloedfanatiek, terwijl we dat ABSOLUUT  niet zouden worden, hadden we onszelf beloofd. Het filmpje bij de uitleg en na afloop was supertof en duidelijk. Niet gewonnen maar wel het meest gelachen in Amsterdam. Trouwens nog bedankt voor de link met alle foto's van alle teams.

- Waar is de MOL in de stad?

Fam. Esseling

Hallo, Bedankt voor de superleuke Mol-dag in Roosendaal van afgelopen zaterdag en alle foto’s!! Het was een erg geslaagde dag, waar nog lang over nagepraat is en zal worden. De reacties uit de groep zijn allemaal positief. Complimenten!!!

- Waar is de MOL in de stad?

Bernafon Nederland BV

Wat was het een leuke dag! Een perfect doordacht spel (Waar is de MOL), waardoor iedereen ontzettend fanatiek was. Er is nog lang over nagebabbeld! Kortom, een leuke, gezellige en fanatieke dag in Antwerpen! Bedankt voor de fijne samenwerking!

- City Challenge

Paul van Meer

Ook al was FLIKKEN Breda een test waaraan ik heb meegedaan, ik vond  het een heel leuk spel, wat goed in elkaar stak. Heb een hele gezellige middag gehad!

- City Challenge

P. Rasenberg

Ik heb het spel FLIKKEN nooit eerder gedaan, dus moeilijk om te beoordelen. Ik denk een leuk spel voor jonge, in GPS geïnteresseerde speurneuzen. Breda biedt veel bezienswaardigheden en mogelijkheden om het spel boeiend te houden. Uitleg vooraf was iets te uitgebreid en en mag wat korter. Als je GPS ervaring hebt , kun je sneller met het spel aanvangen! Leuke en gezellige middag en ook lang genoeg!

- Waar is de MOL in de stad?

Enexis Team Roosendaal

Goed georganiseerd, goed uitgelegd. Vriendelijke medewerkers. We bevelen jullie zeker aan bij onze andere afdelingen

- Waar is de MOL in de stad?

Radius College Breda

Beste medewerkers van de teambuilding en introductiedag, Al een aantal jaren doen we met de 1e jaars studenten bouwkunde Radius College Breda tijdens de introductieweek activiteiten zoals Wie/Waar is de Mol, en dit jaar de GPS Teambuilding Tour. Zowel voor onze studenten als docenten tot volle tevredenheid. Met vriendelijke groet, Cor Lips Radius College Breda.

- City Challenge

Tamara Disco

Een super leuk spel om met je familie vrienden of collega's te doen. Wel een spel waar je bij na moet denken. Wij hebben Flikken gedaan in Breda

- City Challenge

Gijs

Leuk spel! Je leert de stad dan toch echt kennen. In het begin een beetje ingewikkeld maar uiteraard kwam alles goed! 1 consumptie na het spel zou leuk zijn om het even over het spel te hebben. Kortom een leuke teambuildingdag in Breda!

- Waar is de MOL in de stad?

Werner van Beers

Uitstekende organisatie, leuke activiteit en gezellige locatie (Breda). Prima teambuilding spel "Wie is de MOL"

- City Challenge

Carla Aerdts

Het was een geweldige dag in Maastricht. Alles goed geregeld en de begeleiding was geweldig. Iedereen heeft een heel leuke wandeling gehad, geen enkel negatieve reactie.

- City Challenge

Tilburg dames 3

Leuk teamuitje gehad in Antwerpen voor een schappelijke prijs. Goede organisatie en uitleg.

- Waar is de MOL in de stad?

Topfysiotherapie Rugcentrum Uden

Wij zijn in Düsseldorf op zoek gegaan naar de Mol. We hebben een topmiddag gehad! Leuk spel en gezellige stad. Iedereen zat echt in het spel en werd erg fanatiek! En een verrassende mol! Een heel gezellig uitje was het.

- City Challenge

ROC Landstede

Een enthousiaste presentatie motiveerde de studenten zeer. Ze hebben dit bijna unaniem als de leukste activiteit van onze driedaagse introductiedagen in Antwerpen genoemd. Goede uitleg, leuke opdrachten en het werken met gps sluit aan bij de doelgroep.

- City Challenge

chantal

Wij hebben dankzij Wave Events en Carina als begeleiding in Antwerpen een topdag gehad. Jullie team is altijd vrolijk en enthousiast. Ga zo door!

- Strip Tour Brussel

FAVV

We vonden het spel heel afwisselend. Er is ook interactie tussen de verschillende groepen die het spel spelen. Het blijft spannend tot op het einde, leuk voor een bedrijfsuitje of teambuilding dag in Brussel

- City Challenge

MB1

Alles was erg goed en snel geregeld bij deze leuke teambuilding activiteit

- City Challenge

Joris de Ruiter

Ik heb erg genoten tijdens deze teambuilding activiteit in Antwerpen

- Waar is de MOL in de stad?

Lievensberg Ziekenhuis Bergen op Zoom

Beste Wave Events & Citygames! Wij hebben een super uitje gehad in Antwerpen! Het Wie of Waar is de MOL-spel was erg spannend en heel leuk om te doen voor een teambuilding! Een echte aanrader. Ook onderling veel gelachen! Organisatie was top! In 1 woord geweldig! Zo'n bedrijfsuitje is voor herhaling vatbaar.

- Waar is de MOL in de stad?

HC Zwolle Dames 1

Met ons hockeyteam hebben wij het Wie-Is-De-Mol-Spel in Brugge gedaan. Enorm leuk om te doen met een groep. Gegarandeerd lachen, gieren, brullen en ook nog eens de binnenstad verkennen. Allemaal erg goed georganiseerd. De spanning van het spel, de positieve reacties die het gebracht heeft en enthousiasme van de mensen van Wave-Citygames zorgen ervoor dat wij met een grote glimlach terugkijken op de samenwerking met WAVE-Citygames. Groeten namens alle dames

- Waar is de MOL in de stad?

Arjen Landsdaal

Met onze voetbalvereniging  een fantastisch weekend in Düsseldorf gehad. Een super leuk MOL-programma gedaan waardoor er niet alleen door de jongens werd gedronken en gelachen maar we ook de stad hebben leren kennen. Volgend jaar mag je ons weer bellen voor een voorzet, wij koppen hem wel in.

- City Challenge

Chanal Westerink Keijman Reizen

Afgelopen week heeft Wave Events een GPS Teambuilding tour in Gent georganiseerd voor een groep van ons. De groep was een weekend in Gent en Brugge voor een bedrijfsuitje. Ze hebben erg genoten en gelachen tijdens de verschillende opdrachten! Bedankt Wave Events voor de organisatie en de fijne samenwerking!    

- De Erfenis

Joke van de Kroon en Gerda van Buren van Zorgcentrum Geldershof

We hebben 2 keer achter elkaar het teambuilding spel De Erfenis in Bergen op Zoom gespeeld. De ene week de ene helft van het personeel en de andere week de rest. Op deze manier kon al het personeel meedoen en konden we de zorg blijven garanderen aan de bewoners in ons zorgcentrum. Leuke activiteit als bedrijfsuitje en volgend jaar mag je ons weer bellen voor een nieuw idee. Houd ons maar op de hoogte.

- Kroegenpuzzeltocht

Henk van de Wegen

Ik vond het erg leuk. We hebben gelachen en dat kwam vooral omdat we de puzzels moesten oplossen, die ons naar de gekste cafés brachten. Vooral het café met het orgel zal ons nog lang bijblijven. Deze kroegenpuzzeltocht in Antwerpen kan ik echt aanbevelen als een vriendenuitje of vrijgezellendag

- Waar is de MOL in de stad?

Stefan Bijl

Wat een fantastisch uitje. Erg genoten. De Antwerp Hunt zeker een aanrader!