Wave Citygames. Uw specialist groepsuitjes

Op zoek naar een leuke citygame in Nijmegen?

  • Actief in meerdere Europese steden
  • Meer dan 25 jaar ervaring in de entertainment sector
  • Keuze uit tal van activiteiten voor een leuk dagje uit
Overzicht activiteitenOfferte aanvragen

Citygames, teambuilding, teamuitjes in Nijmegen

Als oudste stad van Nederland heeft Nijmegen een goede reputatie hoog te houden. In het centrum vind je dan ook nog verschillende verwijzingen naar voorgaande eeuwen. Zo worden er nog regelmatig archeologische vondsten gedaan en historische locaties gemarkeerd. De Godenpijler bij Museum het Valkhof is hier een prachtig voorbeeld van. Middels cultuurhistorische programma’s en culturele evenementen probeert de stad Nijmegen de geschiedenis op geheel eigen wijze in leven te houden.
Rondom het centrum van Nijmegen bevinden zich prachtige natuurgebieden en natuurlijk de rivieren de Waal en de Maas. Nijmegen is dan ook bij uitstek een bestemming waarin het bruisende stadsleven perfect combineert met het groene karakter uit de omgeving. Ten noorden van het centrum van Nijmegen, bevinden zich tevens nog enkele havens. Hiervandaan kun je allerlei leuke tochten maken die je langs polders, bruggen en bezienswaardigheden in de stad voeren.

Bezienswaardigheden van Nijmegen
* Nijmeegse Vierdaagse
* Boterwaag
* Lange Hezelstraat
* Museum Het Valkhof
* Stadhuis van Nijmegen
* Natuurmuseum Nijmegen
* MuZIEum
* Hortus Nijmegen
* Grote of Sint-Stevenskerk
* Kronenburgerpark

Let op: Bent u minder mobiel, dan is Nijmegen door het geaccidenteerde terrein met trappen en stijgingen en dalingen, voor u minder geschikt.