Waar is de MOL?

Speel de spannende citygame 'The Phone', en vind de MOL, die zich ergens in de stad bevindt. Aan u de taak om hem/haar op te sporen. Lukt u dat?

Met een plattegrond en onze smartphone (waarop een app is geïnstalleerd, die werkt op internet en met GPS) komt u niet alleen op de mooiste en leukste plekjes van de stad, maar verzamelt u ook aanwijzingen over de MOL en over de locatie waar deze zich bevindt. Tenminste als u de opdrachten en vragen correct uitvoert.

U wordt op allerlei gebieden flink getest dus er wordt gebruik gemaakt van ieders kwaliteiten. Teambuilding is dus een belangrijk onderdeel van deze citygame.

En weet u wat het leukste is? U kunt zelf vragen en opdrachten aanleveren, welke wij verwerken in het spel. Dan wordt het dus UW eigen MOL-programma.

Via deze spannende citygame ‘Waar is de MOL‘ doet u op een actieve manier aan teambuilding.

We hebben voor u:
‘Waar is de MOL’ in  Amersfoort
‘Waar is de MOL’ in  Amsterdam
‘Waar is de MOL’ in  Antwerpen
‘Waar is de MOL’ in  Barcelona (andere tarieven)
‘Waar is de MOL’ in  Bergen op Zoom
‘Waar is de MOL’ in  Berlijn (andere tarieven)
‘Waar is de MOL’ in  Breda
‘Waar is de MOL’ in  Brugge
‘Waar is de MOL’ in  Brussel
‘Waar is de MOL’ in  Delft
‘Waar is de MOL’ in  Den Bosch
‘Waar is de MOL’ in  Den Haag
‘Waar is de MOL’ in  Dordrecht
‘Waar is de MOL’ in  Düsseldorf
‘Waar is de MOL’ in  Eindhoven
‘Waar is de MOL’ in  Gent
‘Waar is de MOL’ in  Gouda
‘Waar is de MOL’ in  Haarlem
‘Waar is de MOL’ in  Keulen
‘Waar is de MOL’ in  Leiden
‘Waar is de MOL’ in  Lille
‘Waar is de MOL’ in  Londen (andere tarieven)
‘Waar is de MOL’ in  Maastricht
‘Waar is de MOL’ in  Middelburg
‘Waar is de MOL’ in  Parijs (andere tarieven)
‘Waar is de MOL’ in  Rome (andere tarieven)
‘Waar is de MOL’ in  Roosendaal
‘Waar is de MOL’ in  Rotterdam
‘Waar is de MOL’ in  Tilburg
‘Waar is de MOL’ in  Utrecht
‘Waar is de MOL’ in  Valencia (andere tarieven)
‘Waar is de MOL’ in  Zutphen

Düsseldorf  € 32,50 p.p. met een minimum van € 650,–
Keulen         € 32,50 p.p. met een minimum van € 650,–
Lille              € 32,50 p.p. met een minimum van € 650,–

 


"We zijn op de mooiste plekjes in de stad geweest, de vragen waren niet te googlen en de spanning bleef er tot het laatste moment in, Wie is de MOL is een aanrader"

Samenvatting Waar is de MOL?

 • € 29,50 per persoon
 • 3 uur (duur)
 • Per team: Smartphone met app
  Deskundige en enthousiaste instructeurs
  'Onherkenbare' MOL
  Passende prijsjes voor de winnaar
 • Horeca
  21% BTW
 • Minimaal 20 personen
Reserveren Informatie Aanvragen

Overzicht van alle activiteiten van Wave Citygames


Beoordelingen

Er zijn helaas geen beoordelingen beschikbaar van deze activiteit

( 4 sterren)

HighQ Financieel Interim

Het was TOP in uitvoering en begeleiding. We hebben Wave Citygames gevraagd ons personeelsuitje te verzorgen in Brugge met de activiteit ‘Wie/waar is de Mol’. Een activiteit met een competitief karakter, waarbij de teamspirit in een ontspannen omgeving naar boven komt. Het is genieten om via de GPS de cultuur en bezienswaardigheden van een stad te ontdekken. WAVE Citygames, een organisatie die ontzorgt en actief bijdraagt voor een succes van een geslaagd personeelsuitje. BEDANKT! J. Manschot (HighQ Financieel Interim te Woerden)

( 4 sterren)

HighQ Financieel Interim

Het was TOP in uitvoering en begeleiding. We hebben WAVE Citygames gevraagd ons personeelsuitje te verzorgen in Brugge met de activiteit ‘Wie/waar is de Mol’. Een activiteit met een competitief karakter, waarbij de teamspirit in een ontspannen omgeving naar boven komt. Het is genieten om via de GPS de cultuur en bezienswaardigheden van een stad te ontdekken. WAVE Citygames, een organisatie die ontzorgt en actief bijdraagt voor een succes van een geslaagd personeelsuitje.

( 5 sterren)

Fam. Esseling

Hallo, Bedankt voor de superleuke Mol-dag in Roosendaal van afgelopen zaterdag en alle foto’s!! Het was een erg geslaagde dag, waar nog lang over nagepraat is en zal worden. De reacties uit de groep zijn allemaal positief. Complimenten!!!

( 5 sterren)

Bernafon Nederland BV

Wat was het een leuke dag! Een perfect doordacht spel (Waar is de MOL), waardoor iedereen ontzettend fanatiek was. Er is nog lang over nagebabbeld! Kortom, een leuke, gezellige en fanatieke dag in Antwerpen! Bedankt voor de fijne samenwerking!

( 5 sterren)

Enexis Team Roosendaal

Goed georganiseerd, goed uitgelegd. Vriendelijke medewerkers. We bevelen jullie zeker aan bij onze andere afdelingen

( 5 sterren)

Werner van Beers

Uitstekende organisatie, leuke activiteit en gezellige locatie (Breda). Prima teambuilding spel "Wie is de MOL"

( 4 sterren)

Tilburg dames 3

Leuk teamuitje gehad in Antwerpen voor een schappelijke prijs. Goede organisatie en uitleg.

( 5 sterren)

Topfysiotherapie Rugcentrum Uden

Wij zijn in Düsseldorf op zoek gegaan naar de Mol. We hebben een topmiddag gehad! Leuk spel en gezellige stad. Iedereen zat echt in het spel en werd erg fanatiek! En een verrassende mol! Een heel gezellig uitje was het.

( 5 sterren)

ROC Landstede

Een enthousiaste presentatie motiveerde de studenten zeer. Ze hebben dit bijna unaniem als de leukste activiteit van onze driedaagse introductiedagen in Antwerpen genoemd. Goede uitleg, leuke opdrachten en het werken met gps sluit aan bij de doelgroep.

( 5 sterren)

chantal

Wij hebben dankzij Wave Events en Carina als begeleiding in Antwerpen een topdag gehad. Jullie team is altijd vrolijk en enthousiast. Ga zo door!

( 5 sterren)

Lievensberg Ziekenhuis Bergen op Zoom

Beste Wave Events & Citygames! Wij hebben een super uitje gehad in Antwerpen! Het Wie of Waar is de MOL-spel was erg spannend en heel leuk om te doen voor een teambuilding! Een echte aanrader. Ook onderling veel gelachen! Organisatie was top! In 1 woord geweldig! Zo'n bedrijfsuitje is voor herhaling vatbaar.

( 5 sterren)

HC Zwolle Dames 1

Met ons hockeyteam hebben wij het Wie-Is-De-Mol-Spel in Brugge gedaan. Enorm leuk om te doen met een groep. Gegarandeerd lachen, gieren, brullen en ook nog eens de binnenstad verkennen. Allemaal erg goed georganiseerd. De spanning van het spel, de positieve reacties die het gebracht heeft en enthousiasme van de mensen van Wave-Citygames zorgen ervoor dat wij met een grote glimlach terugkijken op de samenwerking met WAVE-Citygames. Groeten namens alle dames

( 4 sterren)

Arjen Landsdaal

Met onze voetbalvereniging  een fantastisch weekend in Düsseldorf gehad. Een super leuk MOL-programma gedaan waardoor er niet alleen door de jongens werd gedronken en gelachen maar we ook de stad hebben leren kennen. Volgend jaar mag je ons weer bellen voor een voorzet, wij koppen hem wel in.


alle beoordelingen

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?