Wave Citygames. Uw specialist groepsuitjes

Op zoek naar een leuke citygame in Gouda?

  • Actief in meerdere Europese steden
  • Meer dan 25 jaar ervaring in de entertainment sector
  • Keuze uit tal van activiteiten voor een leuk dagje uit
Overzicht activiteitenOfferte aanvragen

Citygames, teambuilding, teamuitjes in Gouda

Wie Gouda zegt, denkt niet alleen aan kaas, pijpen, stroopwafels en aardewerk, maar ook aan gebrandschilderde ramen, een sprookjesachtig stadhuis en sfeervolle grachten. Gouda is een gezellige Oudhollandse stad met een nog vrijwel geheel intact stadscentrum en meer dan 300 monumenten.

Gouda is een prachtige stad in het Groene Hart van de Randstad. De stad is ontstaan in de middeleeuwen op de plaats waar de Gouwe en de Hollandse IJssel samenkomen. Het historisch centrum van de stad is een prachtig bewaard gebleven en tegenwoordig één van de belangrijkste trekpleisters van de stad. Daarnaast staat de stad natuurlijk bekend om zijn overheerlijke stroopwafels, de kaarsen en de Goudse Kaas. Volgens de stad en de inwoners de beroemdste kaas ter wereld.
Gouda is een leuke stad voor een stedentrip dicht bij huis. Tijdens een bezoek aan de stad hoef je jezelf geen moment te vervelen. Door de stad heen zijn er genoeg gezellige restaurants en cafeetjes te vinden waar je even bij kan komen van alle indrukken.
Leuke bezienswaardigheden zijn:
* De Kaasmarkt (vanaf de eerste donderdag in april tot de laatste donderdag in augustus)
* De Sint-Janskerk
* Museumhaven van Gouda
* Gouda Cheese Museum
* De Vier Gekroonden