Ons verhaal

Tja waarom zou u voor WAVE kiezen. Misschien goed om te weten wie er achter het bedrijf WAVE schuil gaan.

Wij zijn Toon Verbraak en Carina Koenraadt en wij vormen samen het hart van WAVE Citygames. We houden van organiseren, maar nog meer van mensen blij maken en hen een belevenis laten ervaren, die klinkt als een klok. We gaan altijd voor een perfecte dag met succesbeleving, waarbij het de klant aan niets mag ontbreken. Wij zijn de aanjagers, bedenkers en ontwikkelaars van de citygames. Het plezier straalt er vanaf.

Kortom: we volgen onze PASSIE die ervoor zorgt dat u UW Leukste Werkdag van het Jaar kunt beleven.

Wij doen dat natuurlijk niet alleen en hebben een team geformeerd, dat net zo bevlogen en betrokken is als wijzelf. Zowel op kantoor als tijdens de uitvoering van Uw Leukste Werkdag merkt u de persoonlijke aandacht.

Als u naar onze foto kijkt, denkt u misschien: “Die zijn niet meer van de jongsten”. Klopt, we hebben heel veel ervaring, weten wat het is om het mensen naar de zin te maken. Onze kinderen zijn de deur uit en we gaan niet voor het snelle geld. Daarentegen wel voor vertrouwen, goede onderlinge samenwerking en kwaliteit. Samen met u bespreken we de mogelijkheden om er een perfecte dag van te maken. Dat kan telefonisch maar ook in een persoonlijk gesprek. Soms komen we tot de conclusie dat we u niet kunnen helpen, we zijn daar eerlijk in en kijken samen naar de mogelijkheden bij één van onze samenwerkende collega’s.

Wij ontwikkelen zelf geen software voor onze programma’s, maar geven de ontwikkelaars wel opdracht om alles zo in te stellen dat het moderne, innovatieve, interactieve en te personaliseren programma’s zijn. En ook hierin zijn we onderscheidend, getuigen de vele terugkerende en tevreden klanten. Zie hier een aantal reviews.

Twijfelt u nog of we ook iets voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en neem contact op. We staan u graag te woord.

Want stadsspellen organiseren is één,
er een belevenis van maken,
kunt u aan ons overlaten.

Na 25 jaar staan wij nog steeds keihard achter onze waarden:

  • Authenticiteit
  • Eerlijkheid en transparantie
  • Oprechte interesse in jou als contactpersoon in je onderneming, je medewerkers en klanten.
  • Wederzijds respect en vertrouwen
  • Correcte bedrijfsethiek
  • Een professionele en no-nonsense aanpak

Geschiedenis

WAVE Citygames (voorheen WAVE Events)  is opgericht door Johan van de Watering en Toon Verbraak (WaVe). Met hun voorliefde voor het organiseren van bedrijfsuitjes in interessante steden – wat al vroeg in hun jeugd begon met vakanties en tochten uitstippelen voor het gezin waar zij deel van uitmaakten – kozen zij in 1992 voor het zelfstandig ondernemerschap. In 2000 gaat Toon alleen verder en hij ontwikkelt citygames voor diverse Bourgondische steden in Nederland. De laatste jaren doet hij dit ook in aantrekkelijke steden over de grens in België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië.

Alle citygames zijn door creatieve mensen van WAVE bedacht en ontwikkeld en geschikt voor iedereen. Er is veel interactie door allerlei (team)opdrachten, die deels aan uw bedrijf zijn aan te passen. Daarnaast zorgt een licht competitie-element met een bruisende prijsuitreiking voor een Bourgondische sfeer. De begeleiding wordt verzorgd door deskundige en enthousiaste instructeurs, die ruime ervaring hebben met groepen van 20 tot 750 personen en uw groep altijd ontvangen op gezellige locaties in binnen- en buitenland. Zij zorgen altijd voor een persoonlijke begeleiding van uw evenement.

De missie van Wave Citygames

Het organiseren van kwalitatief hoogwaardige en interactieve en communicatieve bedrijfsuitjes, door Wave Events zelf bedacht en ontwikkeld, voor steeds terugkerende klanten, tot stand gebracht door een professionele, betrokken en enthousiaste organisatie, met tevreden en deskundige medewerkers, die samenwerken om een personeelsdag boven verwachting van de opdrachtgever te realiseren.

Mission Statement

Wave Citygames organiseert “Uw leukste Werkdag van het Jaar” in een gezellige Bourgondische stad.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent dat we naast het streven naar winst ook rekening houden met het effect van onze activiteiten op het milieu en dat we oog hebben voor menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf. Voortdurend zoeken we de balans tussen mensen, milieu en winst. Steeds vaker blijkt dat die balans leidt tot betere resultaten voor zowel het bedrijf als de samenleving.

Energiezuinige maatregelen.

WAVE Citygames gebruikt bij haar activiteiten altijd zo weinig mogelijk en opnieuw te gebruiken materialen. Oplaadbare batterijen, GPS apparaten die lang meegaan. Op kantoor wordt alleen het noodzakelijke geprint en spaarlampen zorgen voor de verlichting. Wij doen aan carpooling om naar de diverse steden te rijden.

Officieel leerbedrijf

WAVE Citygames is een officieel leerbedrijf. Jaarlijks zijn er meerdere studenten van HBO en MBO evenementen opleidingen die ervaring en kennis komen opdoen. Elke student wordt op professionele wijze begeleid. Naast het behalen van de leerdoelstellingen krijgt het bereiken van persoonlijke groei van de studenten grote aandacht.