Ben jij degene die het volgende groepsuitje mag organiseren?

Het is soms best lastig om met wat origineels op de proppen te komen. Wordt het weer een standaard etentje, een high-tea of net als de rest van Nederland een escape room?

Ga voor origineel met een GPS spel van Wave Citygames. Een GPS spel? Zeker! Wave Citygames biedt verschillende GPS spellen aan waarbij je in groepen met een mobiele telefoon opdrachten moet doen en bijvoorbeeld een verdacht persoon moet zoeken. Of ga voor de MOL in een spannend spel midden in de stad! De mogelijkheden zijn eindeloos. Niemand verveelt zich tijdens jullie uitje!

Beleving en plezier zijn standaard bij WAVE CityGames bijv. bij de City Challenge, ons meest gekozen spel. Succes verzekerd.

De leukste werkdag van het jaar dankzij het GPS spel

Ieder bedrijf heeft minimaal één dag per jaar wel een bedrijfsuitje. Goed voor de ontspanning en goed voor de teambuilding! Omdat bedrijfsuitjes niet maandelijks voorkomen, is het belangrijk om een activiteit te kiezen die ook écht iets toevoegt. Bij Wave Citygames kies je uit verschillende spellen en thema’s. Ga bijvoorbeeld voor een GPS spel in de Biesbosch en vind de verborgen schat! Ideaal om je collega’s beter te leren kennen tijdens andere situaties. Na de vondst van de schat kun je heerlijk een hapje eten met elkaar om de spannende dag door te spreken. Wave Citygames verzorgt graag de catering in de vorm van een lunch, barbecue of Snackbag!

Speel een spannend GPS spel in de mooiste Europese steden

Voor een spannend bedrijfs- of groepsuitje ga je naar Wave Citygames. In Nederlands kun je hiervoor terecht bij alle grote steden in diverse provincies! Altijd iets dicht bij de deur! Liever iets verder weg? Ook daarvoor draait dit activiteitenbureau de hand niet om. In onder andere België, Italië, Engeland, Spanje, Duitsland, Frankrijk en Tsjechië vind je een of meerdere steden waar je een spannend GPS spel kunt spelen met je familie, collega’s of vrienden. Ideaal om te combineren met een leuke citytrip. Laat je onderdompelen in een hele nieuwe stad, terwijl je aangewezen bent op je GPS. Dat wordt spannend.

De Erfenis: geld verdienen door eerst 1 miljoen uit te geven, dat wil toch iedereen……

Zie je door de bomen het bos niet meer en wil je gewoon advies, neem telefonisch contact op: 0031 (0) 653 52 21 43 (Toon)

of mail naar: info@wave-citygames.nl . We helpen je graag

Ga op zoek naar je favoriete spel in de stad van je voorkeur

 


WAVE Events is vanaf nu WAVE Citygames

Omdat WAVE Events zich de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd heeft in interactieve citygames en zich steeds minder heeft toegelegd op Events, is een logische beslissing genomen. WAVE Events is veranderd in WAVE Citygames.

Naast de naamsverandering en een nieuwe website, is al het goede gebleven: leuke stadsprogramma’s voor iedereen geschikt, onze entertainende begeleiders, die meer dan alleen het spel uitleggen, en onze collega’s op kantoor, die u graag van dienst zijn om het u volledig naar de zin te maken.

Over zin gesproken: wij hebben er zin in, u ook?

Wij staan graag voor u klaar.

Toon Verbraak & Carina Koenraadt

Wilt u meer weten over onze filosofie, klik op Over ons

Naar het City games overzicht