Wave Citygames. Uw specialist groepsuitjes

Op zoek naar een leuke citygame in Deventer?

  • Actief in meerdere Europese steden
  • Meer dan 25 jaar ervaring in de entertainment sector
  • Keuze uit tal van activiteiten voor een leuk dagje uit
Overzicht activiteitenOfferte aanvragen

Citygames, teambuilding, teamuitjes Deventer

Deventer: 1250 jaar! Deventer, één van de mooiste en op historisch gebied één van de interessantste Hanzesteden van ons land, uniek gelegen aan de rivier de IJssel. Het centrum van de stad biedt meer dan 500 monumenten, van kerken tot woonhuizen, van oude straten en pleinen tot een geheel nieuw monument: het Stadhuis van Deventer. In 2018 bestaat de stad 1250 jaar, en is daarmee één van de oudste steden van ons land. Ervaar de Hanzestad Deventer door één van de gezellige en interactieve citygames.

Deventer heeft zijn monumentale sfeer en levendigheid als Hanzestad! Het rijke verleden van Deventer is dan ook overal terug te vinden en te proeven. Deventer zit vol culinaire verrassingen en verschillende internationale keukens. Voor elke smaak wat wils. De Deventerse Stadsmosterd, Deventer Koek en Deventers Bier zijn hemels voor je smaakpapillen!
Deventer heeft alles wat je van een eigentijdse stad verwacht, zonder dat het de charme en knusheid van het verleden verliest. Deventer staat ook bekend om zijn cultuur, natuur en sport.
Bezienswaardigheden in Deventer:
* Het Speelgoedmuseum
* De Botermarkt
* De Lebuïnuskerk
* Museum De Waag
* De Adelaarshorst