Veel gestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Neem direct contact op via +31 (0) 6 53 52 21 43 of via de contactpagina van Wave Citygames.

Zijn de tarieven inclusief BTW?

Neen, de tarieven zijn excl. 21% BTW.  Als uw bedrijf echter BTW-plichtig is, én de opdracht vindt plaats in België, dan wordt de BTW verlegd. D.w.z. dat er door WAVE Citygames (voorheen Events) geen BTW in rekening wordt gebracht. Dit heeft o.a. te maken met het feit dat WAVE CityGames een Belgisch BTW-nummer heeft.

Waar kan ik de tarieven vinden?

U vindt de tarieven in het activiteitenoverzicht bij de citygames. Voor Parijs, Berlijn, Barcelona, Valencia en Rome gelden andere tarieven. Neem contact met ons op.

Hoe betaal ik voor een activiteit?

50% van het totaalbedrag dient 2 weken na ondertekende bevestiging te zijn voldaan. Het restbedrag dient 1 week voor de activiteit te zijn voldaan.Als de ondertekende bevestiging en 50% van het totaalbedrag bij ons binnen zijn, wordt de opdracht definitief.

Ik weet het aantal deelnemers nog niet bij de boeking.

U kunt bij de boeking een verwacht aantal deelnemers doorgeven. Tot 2 weken voor de opdracht, kunt u dit aantal via een mailtje wijzigen. Dát aantal zal uiteindelijk worden gefactureerd. Bij de reservering betaalt u 50% van het totaal verwachte aantal deelnemers. Bij de 2e betaling  wordt dat aantal dus gecorrigeerd.

Ik wil graag een optie plaatsen. Hoe doe ik dat?

Nadat u een offerte heeft ontvangen, is er automatisch een optie geplaatst. Deze blijft 2 weken geldig. Dit staat ook in de offerte vermeld. Na 2 weken nemen wij contact met u op, of u heeft zelf al met ons contact opgenomen om de optie om te zetten in een boeking, of eventueel te verlengen.

Zijn er kosten verbonden aan een optie?

Neen.

Wanneer is een boeking definitief?

Als de ondertekende bevestiging en 50% van het totaalbedrag bij ons binnen zijn, wordt de opdracht definitief.

Tot wanneer kan ik wijzigingen doorgeven?

Wijzigingen in het aantal personen kunt u tot 2 weken voor de opdracht schriftelijk aan ons doorgeven. Dat aantal zal worden gefactureerd.

Wijziging in de datum is mogelijk tot 3 weken voor de opdracht. De aanbetaling blijft dan staan voor de nieuwe datum

Hoelang duurt het voordat ik een offerte ontvang?

Binnen 2 werkdagen ontvangt u de offerte per mail. Indien dat niet gaat lukken, bijv. als wij afhankelijk zijn van derden (hotel, restaurant, fietsverhuur e.d.), ontvangt u van ons telefonisch of per mail bericht en wordt een nieuwe termijn afgesproken.

 

Ontvang ik een korting wanneer ik boek voor een grote groep?

Wij geven geen korting, u ontvangt van ons een faire prijs voor een passend programma.

Wat is het minimum aantal personen?

Er is niet een minimum aantal personen, maar wel een minimumtarief.  Dit omdat de werkzaamheden op kantoor en op de dag van de activiteit hetzelfde blijven.

Wat is het maximum aantal personen?

De grootste groepen die we hebben gehad  zaten tussen de 400 en 500 personen, dus wat dat betreft kunnen we wel even vooruit.

Kan er een stadsspel op maat worden gemaakt?

Ja. Wij overleggen met u uw wensen en vervolgens geven wij u eerlijk aan of wij wel of niet aan uw wensen tegemoet kunnen komen.

Gaat alles telefonisch en per mail of is het ook mogelijk dat er iemand van WAVE Citygames bij ons komt voor een persoonlijk gesprek.

Normaal gesproken gaat alles per telefoon, Teams, Zoom en per mail, maar indien u wenst en de noodzaak aanwezig is, komen we graag vrijblijvend bij u langs. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden .

Wat gebeurt er als het slecht weer is?

De opdracht gaat altijd door. Als het op moment van vertrek ter plaatse een onweersbui los barst zullen we de start even uitstellen.  Één of meerdere dagen van tevoren annuleren omdat ‘het slecht weer wordt’ is niet mogelijk.

Wat is inclusief en exclusief bij een activiteit?

U vindt dat in het korte overzicht van de diverse stadsprogramma’s, maar in het kort komt het hierop neer: alles wat met de citygame te maken heeft zoals GPS-sen, smartphones, fotocamera’s, telefoons, begeleiding e.d. is inclusief. 21% BTW is exclusief evenals dranken en overige horeca, mits anders overeengekomen.

Moet ik een annuleringsverzekering afsluiten?

Dat kunt u doen, u kunt bij uw verzekeringsmaatschappij een annuleringsverzekering afsluiten. Wij regelen dat zelf niet.

Wij willen een spel doen in een stad, maar die stad staat niet op de website.

Neem contact met ons op (06 – 53 52 21 43) om de mogelijkheden te bespreken. Afhankelijk van de stad, het aantal personen en het tijdsbestek wordt dan een beslissing genomen of we u toch van dienst kunnen zijn. Voorbereiding, uitzetten van het spel, ter plaatse controleren en het spel in het software-systeem zetten, kost gemiddeld tussen de 4 à 5 dagen.

Waar is Wave Citygames gevestigd?

Wij zijn gevestigd in Roosendaal, Noord-Brabant en van hieruit ontwikkelen en begeleiden wij de citygames.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Neem contact met ons op, het snelst via 06 – 53 52 21 43, of mail naar info@wave-citygames.nl

Op zoek naar een gezellig bedrijfsuitje of activiteit? Bekijk het overzicht.

Benieuwd naar de mogelijkheden per stad? WAVE-CityGames organiseert in Nederland, België, Duitsland, Italië. Tsjechië en Spanje bedrijfsuitjes.