Wave Citygames. Uw specialist groepsuitjes

Op zoek naar
een leuke citygame in Amsterdam?

  • Actief in meerdere Europese steden
  • Meer dan 25 jaar ervaring in de  bedrijfsuitjes sector
  • Keuze uit tal van activiteiten voor een leuk dagje uit
Overzicht activiteitenOfferte aanvragen

Citygames, teambuilding, teamuitjes Amsterdam

In Amsterdam brandt het licht altijd. Het is een stad vol karakter, een wereldstad. Rijk aan leuke cafés, wereld beroemde musea, de indrukwekkendste monumenten en natuurlijk gezellige mensen. Een ideale stad voor teambuilding en een bedrijfsuitje. Amsterdam is altijd al een bruisende stad geweest. Er heerst een open en tolerante sfeer: de Amsterdammer ontvangt iedereen die de stad bezoekt met open armen. Lees meer over de stad met haar adembenemende grachtengordel, de bijbehorende grachtenpanden, het rijke culturele aanbod, de prachtige architectuur en bijzondere historie. Lees meer over een dagje uit in Amsterdam.

Amsterdam staat vooral bekend om zijn grachten, maar Amsterdam is ook het Rijksmuseum en shoppen in de Negen Straatjes. Amsterdam straalt, schittert en bruist.
Zwerf langs grachten omzoomd met voorname panden en kijk omhoog naar de prachtige gevels. Vermijd de drukte in de Kalverstraat en ga shoppen in de Negen Straatjes of ga voor chic in de PC Hooftstraat. Ongemerkt leg je heel wat kilometers af. Rust even uit tijdens een tochtje over het water, want vanaf een rondvaartboot is het uitzicht nog bekoorlijker. Een pilsje in een bruin café of een cappuccino op een terrasje langs de gracht of op het Leidseplein maken een dagje Amsterdam compleet. Enkele interessante bezienswaardigheden zijn:
* De Dam
* Het Anne Frankhuis
* Het Vondelpark
* De 9 straatjes
* Dierentuin Artis
* Amsterdam Arena