Jacht naar de Macht

Het spelen van deze Maffia Game 'Jacht naar de Macht' is de modernste en populairste manier om een stad te leren kennen. Interactief, avontuurlijk, competitief en erg spannend!

Hoe? Door de kwade Maffia Don, die zich ergens in de stad bevindt, op te sporen en zoveel mogelijk geld te bemachtigen.

Dit maffia spel is op maat aan te passen aan uw wensen. U geeft ons input, wij verwerken dat in de app. en het spel.

Wie is de machtigste van de stad? Sinds enkele maanden is er een gemene Maffia Don actief. Deze Don handelt tegen alle regels en wetten van de maffia in en toont totaal geen respect voor de huidige maffiafamilies. De stad is radeloos en heeft uw hulp nodig! De Don is ergens in de stad en het is aan u hem te vinden. Zorg ervoor dat niet hij, maar u de machtigste maffiafamilie van de stad wordt!

Het spel
Vorm samen met uw groep een sterk team en wordt de machtigste van de stad. De gemene, kwade Don is onvindbaar en loopt ergens in de stad rond. Echter, door het verzamelen van geld komt u steeds dichterbij. Vind de Don en neem de macht in de stad over!

Het verhaal
Elke team is een maffiafamilie en gaat opzoek naar de Don. Voordat het spel begint krijgt ieder maffiateam een speciale smartphone waarmee zij onderweg kunnen ‘afpersen’ en ‘omkopen’. Op deze manier verzamelt u hints en ontdekt u stap voor stap waar de gemenerik zich bevindt. Maar pas op! Andere families zijn ook opzoek naar geld, hints en… de Don! Om het spel nog avontuurlijker te maken, worden de tussenstanden weergegeven op de smartphone. Een half uur voor het einde worden de scores niet meer getoond zodat het eindresultaat nog spannender en verrassender is! Bent u degene met het meeste kapitaal en vindt u de Don als eerste?

Deze Maffia game is inhoudelijk aan te passen aan uw wensen. U stuurt ons vragen betreffende uw bedrijf, vriendengroep of familie en op deze manier wordt deze activiteit uw persoonlijke uitje of teambuilding. 

Let op: spel voor maximaal 10 teams, voor circa 60 personen. Bent u met meer personen, neem dan contact op met Toon (+31 6 53 52 21 43) om de mogelijkheden te bespreken.

Prijs in Nederland en België: € 39,50 p.p. excl. 21% BTW met en minimum van € 790,00

Beschikbaar in:
Amersfoort
Amsterdam
Bergen op Zoom
Den Bosch
Den Haag
Dordrecht
Eindhoven
Gouda
Leiden
Maastricht
Middelburg
Roosendaal
Rotterdam
Tilburg
Utrecht

Antwerpen
Brugge
Brussel
Gent
Mechelen

Düsseldorf, Keulen, Lille:  € 49,50 p.p. met een minimum van € 990,–

Ook in onderstaande steden maar wel met aangepaste prijzen en voorwaarden:
Parijs
Londen
Barcelona
Valencia
Rome

Overige steden op aanvraag. Aarzel niet om te vragen (0165 – 532 533) of info@wave-citygames.nl

 


"We zouden het rustig aandoen, maar in de loop van het spel werden we steeds fanatieker, omdat we continu konden zien wat de tussenstand was. Superleuk spel, echt een aanrader'

Samenvatting Jacht naar de Macht

 • € 39,50 per persoon
 • 3 uur (duur)
 • Instructie door 'notaris'
  Speciale instructiefilm
  Gebruik onze smartphones
  Real-time scores
  Interactie tussen de teams
  Prijs voor winnend team
 • 21% BTW
 • Beschikbaar in veel steden
  Inhoudelijk aan te passen aan klant
  Minimaal bedrag € 750,--
Reserveren Informatie Aanvragen

Overzicht van alle activiteiten van Wave Citygames


Beoordelingen

Waar is de MOL? krijgt van haar klanten een gemiddeld rapportcijfer van 9.4. Dit is het gemiddelde cijfer uit 13 beoordelingen.


( 5 sterren)

Akelei Huisartsenzorg Den Haag

Wat een super leuk spel in het hart van Rome!  Die Maffia Game was echt geweldig. Wat zat het goed in elkaar. Goed georganiseerd met nog veel extra hulp! Dank je wel Toon en Carina!

( 5 sterren)

PNB Paris Bas

We enjoyed the game very much.  Even we didn't win (2nd) we had a great time and visited nice places in Rome

( 5 sterren)

BDO

Bedankt, WAVE-Citygames. Professioneel, goed verzorgd, gestructureerde uitleg middels een videofilm, enthousiaste begeleiders en plezierig om te doen. We gaan het binnenkort met het werk van mijn vrouw in Rome spelen. Ik ben benieuwd

( 5 sterren)

Teun de Vries

één woord: SUPERLEUK, dat vond onze hele afdeling

( 5 sterren)

Anne van Egmont

Bedankt, het spel Jacht naar de Macht zat goed in elkaar. Goed bedacht. Toen we terugkwamen zagen we ook waar we gelopen hadden en het bizarre was, dat we de vrouw (de Maffia baas) die we moesten zoeken, 2x voorbij waren gelopen en 1x bij ons op het terras had gezeten. Dat was echt lachen. Ik kom zelf uit Rotterdam, maar ben door het spel op plaatsen geweest, die ik niet ken. Complimenten.

( 5 sterren)

Jack Oibans

"Een erg leuk en dynamisch spel waarbij je niet alleen de stad op een speelse manier leert kennen, maar ook je collega's en team-genoten. Fanatisme en relaxedheid gaan hand in hand bij dit spel. Een echte aanrader! Wij hebben het gespeeld in Amsterdam"

( 5 sterren)

Kira van de Westen

"Jacht naar de Macht is een super leuk, goed georganiseerd spel! Een echte aanrader! Ik heb het nu al in 3 steden gespeeld en het is iedere keer weer verrassend, ook de Maffia Don die ons al 4x voorbij gelopen had. Dat was pas echt lachen."

( 5 sterren)

John van der Net

"Heel leuk om te doen zelfs als het weer niet echt mee zit! Zeker aan te raden voor personeelsuitjes!"

( 5 sterren)

Team Recherchekunde Politieacademie

Donderdag 12 september 2013 hebben we als Team genoten van de door WAVE Citygames georganiseerde Jacht naar de Macht Tour door Bergen op Zoom. Het evenement was prima georganiseerd met uitstekend functionerende apparatuur. Het spelelement gericht op samenwerking maar ook het denken in alternatieven en strategieën heeft ons een middag opgeleverd waarover we nog lang in positieve setting over hebben nagepraat. Een aanrader...!!!!

( 5 sterren)

Sandy

Citygame Jacht naar de Macht: Het was een geweldige middag in Bergen op Zoom! Echt een aanrader voor als je met een groep iets leuks wil doen!


alle beoordelingen