Wave Citygames. Uw specialist groepsuitjes

Op zoek naar een leuke citygame in Delft?

  • Actief in meerdere Europese steden
  • Meer dan 25 jaar ervaring in de entertainment sector
  • Keuzez uit tal van activiteiten voor een leuk dagje uit
Overzicht activiteitenOfferte aanvragen

Citygames, teambuilding, teamuitjes in Delft

Stad van prachtig bewaarde historie en cultuur. Maar ook stad van winkelen, uitgaan, romantisch overnachten, gezellige terrassen en bourgondisch eten en drinken. Stad van Delfts Blauw, de koninklijke familie, Willem van Oranje, Johannes Vermeer, keramiekstad, een dagje shoppen, diverse musea. Kortom: Delft leeft!! Delft bedrijfsuitjes leent zich uitstekend voor interactieve uitjes in de vorm van citygames. Van GPS tot games met smartphones, iPad, werkend op internet en GPS.

Delft profileert zich als stad van technologie, historie, creativiteit en innovatie. De historische binnenstad is een grote toeristische trekpleister met als belangrijkste troeven de Oranjes, Delfts Blauw en Johannes Vermeer. De TU trekt veel studenten van over de hele wereld en creëert daarmee een aantrekkelijke plek voor technologiebedrijven. Delft is een creatieve en innovatieve stad; veel gebruiksproducten die we in het alledaagse leven tegenkomen zijn hier bedacht.
Hoewel Delft in tegenstelling tot bijvoorbeeld Utrecht en Nijmegen geen Romeinse stad is, kreeg de stad al in 1246 van graaf Willem II stadsrechten. Delft was ontstaan uit de elfde-eeuwse grafelijke vroonhof van Godfried de Bult, gebouwd op de verhoogde wal van een uitgegraven waterloop, een zogenaamde ‘delf’. Daar dankte de latere stad Delft haar naam aan.
Leuke bezienswaardigheden in Delft zijn:
* Nieuwe Kerk
* Museum Prinsenhof
* Delfts Blauw
* Standbeeld van Willem van Oranje
* Oostpoort
* De Beestenmarkt