Reviews en ervaringen met WAVE Citygames.

( 5 sterren)

Andreas

Hi Toni, What a terrific game in Barcelona. All my clients were very satisfied, so I am too. No business talking, only team building and a good atmosphere. And like I told you: "When its got value, price doesn't matter'. I see you next year with my company in Berlin. Greetz Andreas (Infomotion SAP)

City Discovery Barcelona

City Discovery

( 5 sterren)

Akelei Huisartsenzorg Den Haag

Wat een super leuk spel in het hart van Rome!  Die Maffia Game was echt geweldig. Wat zat het goed in elkaar. Goed georganiseerd met nog veel extra hulp! Dank je wel Toon en Carina!

Jacht naar de Macht

( 5 sterren)

Simone Willemse

Hoi Toon, Afgelopen maandag hebben wij, Docententeam Luchtvaart en Rail van het Scheepvaart en transportcollege, de Maffia Game, 'Jacht naar de macht' spel in Rotterdam gedaan. Het team heeft de activiteit als leuk en uitdagend ervaren. De uitleg was duidelijk en de teams konden niet wachten om te beginnen. Naarmate het spel vorderde nam de spanning en het fanatisme toe. Wij willen Wave City Games en met name Toon bedanken voor de organisatie, we hebben een topmiddag gehad.

Docent Lichamelijke Opvoeding Scheepvaart en Transportcollege

MAFFIA GAME

( 5 sterren)

Familiedag Vlamings

Beste Wave Events toppers, Bedankt voor het fijne contact tijdens de voorbereidingen en de uitvoering van citygame De Erfenis Tilburg De citygame 'De Erfenis' was een groot succes tijdens ons familieweekend. Iedereen heeft fanatiek meegedaan en vooral veel plezier gehad! Dit komt mede doordat alles tot in de puntjes was verzorgd. Het was echt top! Gelukkig hebben we de foto's nog om na te kunnen genieten.

Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer tijdens ons familieweekend. Groetjes, Elvira

De Erfenis

( 5 sterren)

Matchvertise BV

Hierbij wil ik jullie bedanken voor een ontzettende leuke dag! De groep heeft het heel leuk gehad en de organisatie was tot in de puntjes super geregeld door jullie! Zeker een dikke aanrader voor een bedrijfsuitje! Iedereen was er enthousiast over en Toon en Ronald waren echt TOP! We zijn nu nog van de foto's aan het nagenieten. Hartelijk dank voor deze onvergetelijke dag! Victoria

GPS Teambuilding

( 5 sterren)

Justin, Thalys, NS International

Dear M. Verbraak and Mrs van Oudenaarden, Many thanks for the pictures of the GPS Tour. My colleagues told me they had a very good time in Lille. It seems everything went fine! I would like to thank you for this nice activity. Best regards, Justine, Thalys in cooperation with NS HiSpeed, NS International

GPS Teambuilding

( 5 sterren)

Effeweg.nl

Goedemorgen Toon, Ik wil jou en je team bedanken voor de leuke middag waarbij we heel goed hebben ervaren wat nu een city-game inhoudt. Ik had er toch andere verwachtingen bij en moet zeggen dat het mij NOG enthousiaster heeft gemaakt. Een echte toegevoegde waarde om een programma onderdeel als dit nog beter te kunnen verkopen aan onze klanten. Ook dank voor de leuke prijsuitreiking en attentie vanuit WAVE Events. Nogmaals dank en tot snel…. Groetjes Marloes

De Erfenis

( 5 sterren)

Pelikaan Reizen

Hoi Toon, Bedankt voor de leuke foto’s! We hebben echt een super leuke middag gehad tijdens ons uitje De Erfenis in Bergen op Zoom. Ontzettend bedankt voor je gastvrijheid! Hopelijk kunnen we snel weer een aantal groepen bij je boeken! Groetjes Ilja

De Erfenis

( 5 sterren)

Jannie Vermeent

Wat een leuk filmpje van de ERFENIS. Echt heel duidelijk en enthousiast. We hebben er nu al zin in om het spel te spelen in Amsterdam en Brussel (met het bedrijf van mijn man)

De Erfenis

( 4 sterren)

Munckhof Reizen

Bedankt voor de foto’s van de groep van 22 maart tijdens de Treasure Hunt in Brugge. Hartstikke leuk! Ik ga ze meteen doorsturen. Ik heb mijn contactpersoon van de groep nog niet persoonlijk gesproken maar wel al een emailbericht gehad, dat ze een onvergetelijk weekend hebben gehad. En dat de Treasure Hunt iedereen heel goed was bevallen!! Top! Bedankt en tot de volgende keer!

Treasure Hunt

( 5 sterren)

PNB Paris Bas

We enjoyed the game very much.  Even we didn't win (2nd) we had a great time and visited nice places in Rome

Jacht naar de Macht

( 5 sterren)

BDO

Bedankt, WAVE-Citygames. Professioneel, goed verzorgd, gestructureerde uitleg middels een videofilm, enthousiaste begeleiders en plezierig om te doen. We gaan het binnenkort met het werk van mijn vrouw in Rome spelen. Ik ben benieuwd

Jacht naar de Macht

( 5 sterren)

Teun de Vries

één woord: SUPERLEUK, dat vond onze hele afdeling

Jacht naar de Macht

( 5 sterren)

Anne van Egmont

Bedankt, het spel Jacht naar de Macht zat goed in elkaar. Goed bedacht. Toen we terugkwamen zagen we ook waar we gelopen hadden en het bizarre was, dat we de vrouw (de Maffia baas) die we moesten zoeken, 2x voorbij waren gelopen en 1x bij ons op het terras had gezeten. Dat was echt lachen. Ik kom zelf uit Rotterdam, maar ben door het spel op plaatsen geweest, die ik niet ken. Complimenten.

Jacht naar de Macht

( 5 sterren)

Jack Oibans

"Een erg leuk en dynamisch spel waarbij je niet alleen de stad op een speelse manier leert kennen, maar ook je collega's en team-genoten. Fanatisme en relaxedheid gaan hand in hand bij dit spel. Een echte aanrader! Wij hebben het gespeeld in Amsterdam"

Jacht naar de Macht

( 5 sterren)

Kira van de Westen

"Jacht naar de Macht is een super leuk, goed georganiseerd spel! Een echte aanrader! Ik heb het nu al in 3 steden gespeeld en het is iedere keer weer verrassend, ook de Maffia Don die ons al 4x voorbij gelopen had. Dat was pas echt lachen."

Jacht naar de Macht

( 5 sterren)

John van der Net

"Heel leuk om te doen zelfs als het weer niet echt mee zit! Zeker aan te raden voor personeelsuitjes!"

Jacht naar de Macht

( 5 sterren)

Driemaster B.o.Z.

"Wave Events was voor iedereen geweldig. Organisatie perfect, de winnaar met een nipte voorsprong, echt een geslaagde middag. Citygame zat professioneel in elkaar. Bedankt voor alles"

( 4 sterren)

Bibliotheek Velsen

Duidelijke uitleg, kwam eerst als wat veel over maar al lopende viel het mee. Iedereen vond het erg leuk, ook goed dat het mogelijk was af en toe nog wat te vragen tijdens de tour en een cafeetje binnen te gaan tijdens ons uitje in Utrecht

Photo Fun Tour

( 4 sterren)

BCD Travel

Uitstekend georganiseerde tocht door een leuke stad als Antwerpen is. We hebben het erg leuk gehad tijdens ons uitje.

Kroegenpuzzeltocht

( 4 sterren)

Brabant Water

Het was een ontzettend leuke teamactiviteit, lekker buiten bezig zijn onder leiding van enthousiaste spelleiders. Door met de andere subteams samen te werken kwamen we op het spoor van een verrassende mrs Wave! Kortom een gezellige teambuilding dag

( 4 sterren)

HighQ Financieel Interim

Het was TOP in uitvoering en begeleiding. We hebben Wave Citygames gevraagd ons personeelsuitje te verzorgen in Brugge met de activiteit ‘Wie/waar is de Mol’. Een activiteit met een competitief karakter, waarbij de teamspirit in een ontspannen omgeving naar boven komt. Het is genieten om via de GPS de cultuur en bezienswaardigheden van een stad te ontdekken. WAVE Citygames, een organisatie die ontzorgt en actief bijdraagt voor een succes van een geslaagd personeelsuitje. BEDANKT! J. Manschot (HighQ Financieel Interim te Woerden)

Waar is de MOL?

( 4 sterren)

Lydia van Houdt

Super leuke middag gehad met CRAZY 88. Veel gelachen....Voordeel is ook dat je zelf als groep kunt bepalen hoever je loopt. De groep die t minst ver gelopen heeft, had nog gewonnen ook, dus dat was helemaal lachen!

Crazy 88

( 5 sterren)

BCD Travel Nederland

Het was een goed georganiseerde kroegen puzzeltocht door een gezellig en leuk Antwerpen. De organisatie was goed en alle hulpmiddelen waren goed mee te werken. We hebben een leuke dag gehad door de goed organisatie. Zeker voor herhaling vatbaar!

Kroegenpuzzeltocht

( 5 sterren)

Team Recherchekunde Politieacademie

Donderdag 12 september 2013 hebben we als Team genoten van de door WAVE Citygames georganiseerde Jacht naar de Macht Tour door Bergen op Zoom. Het evenement was prima georganiseerd met uitstekend functionerende apparatuur. Het spelelement gericht op samenwerking maar ook het denken in alternatieven en strategieën heeft ons een middag opgeleverd waarover we nog lang in positieve setting over hebben nagepraat. Een aanrader...!!!!

Jacht naar de Macht

( 4 sterren)

HighQ Financieel Interim

Het was TOP in uitvoering en begeleiding. We hebben WAVE Citygames gevraagd ons personeelsuitje te verzorgen in Brugge met de activiteit ‘Wie/waar is de Mol’. Een activiteit met een competitief karakter, waarbij de teamspirit in een ontspannen omgeving naar boven komt. Het is genieten om via de GPS de cultuur en bezienswaardigheden van een stad te ontdekken. WAVE Citygames, een organisatie die ontzorgt en actief bijdraagt voor een succes van een geslaagd personeelsuitje.

Waar is de MOL?

( 4 sterren)

action

We hebben een zeer leuke dag gehad, veel gelachen, alleen iets te weinig tijd om alle opdrachten te doen van de Photo Tour in Breda

Photo Fun Tour

( 4 sterren)

Profectum B.V.

Geweldige belevenis om zo maar geld uit te geven van een ander, tijdens het spel De Erfenis.. Tactisch spel met een leuke strijd tegen elkaar. We hebben er van genoten. Perfect georganiseerd. We hebben het gespeeld in Roosendaal.

De Erfenis

( 5 sterren)

Sandy

Citygame Jacht naar de Macht: Het was een geweldige middag in Bergen op Zoom! Echt een aanrader voor als je met een groep iets leuks wil doen!

Jacht naar de Macht

( 4 sterren)

Accountantsgroep

Wat een gezellig en enthousiasmerend spel, de Erfenis. We waren net begonnen en werden bloedfanatiek, terwijl we dat ABSOLUUT  niet zouden worden, hadden we onszelf beloofd. Het filmpje bij de uitleg en na afloop was supertof en duidelijk. Niet gewonnen maar wel het meest gelachen in Amsterdam. Trouwens nog bedankt voor de link met alle foto's van alle teams.

De Erfenis

( 5 sterren)

Fam. Esseling

Hallo, Bedankt voor de superleuke Mol-dag in Roosendaal van afgelopen zaterdag en alle foto’s!! Het was een erg geslaagde dag, waar nog lang over nagepraat is en zal worden. De reacties uit de groep zijn allemaal positief. Complimenten!!!

Waar is de MOL?

( 5 sterren)

Bernafon Nederland BV

Wat was het een leuke dag! Een perfect doordacht spel (Waar is de MOL), waardoor iedereen ontzettend fanatiek was. Er is nog lang over nagebabbeld! Kortom, een leuke, gezellige en fanatieke dag in Antwerpen! Bedankt voor de fijne samenwerking!

Waar is de MOL?

( 4 sterren)

Paul van Meer

Ook al was FLIKKEN Breda een test waaraan ik heb meegedaan, ik vond  het een heel leuk spel, wat goed in elkaar stak. Heb een hele gezellige middag gehad!

FLIKKEN

( 4 sterren)

P. Rasenberg

Ik heb het spel FLIKKEN nooit eerder gedaan, dus moeilijk om te beoordelen. Ik denk een leuk spel voor jonge, in GPS geïnteresseerde speurneuzen. Breda biedt veel bezienswaardigheden en mogelijkheden om het spel boeiend te houden. Uitleg vooraf was iets te uitgebreid en en mag wat korter. Als je GPS ervaring hebt , kun je sneller met het spel aanvangen! Leuke en gezellige middag en ook lang genoeg!

FLIKKEN

( 5 sterren)

Enexis Team Roosendaal

Goed georganiseerd, goed uitgelegd. Vriendelijke medewerkers. We bevelen jullie zeker aan bij onze andere afdelingen

Waar is de MOL?

( 4 sterren)

Radius College Breda

Beste medewerkers van de teambuilding en introductiedag, Al een aantal jaren doen we met de 1e jaars studenten bouwkunde Radius College Breda tijdens de introductieweek activiteiten zoals Wie/Waar is de Mol, en dit jaar de GPS Teambuilding Tour. Zowel voor onze studenten als docenten tot volle tevredenheid. Met vriendelijke groet, Cor Lips Radius College Breda.

GPS Teambuilding

( 5 sterren)

Tamara Disco

Een super leuk spel om met je familie vrienden of collega's te doen. Wel een spel waar je bij na moet denken. Wij hebben Flikken gedaan in Breda

FLIKKEN

( 5 sterren)

Gijs

Leuk spel! Je leert de stad dan toch echt kennen. In het begin een beetje ingewikkeld maar uiteraard kwam alles goed! 1 consumptie na het spel zou leuk zijn om het even over het spel te hebben. Kortom een leuke teambuildingdag in Breda!

FLIKKEN

( 5 sterren)

Werner van Beers

Uitstekende organisatie, leuke activiteit en gezellige locatie (Breda). Prima teambuilding spel "Wie is de MOL"

Waar is de MOL?

( 5 sterren)

Carla Aerdts

Het was een geweldige dag in Maastricht. Alles goed geregeld en de begeleiding was geweldig. Iedereen heeft een heel leuke wandeling gehad, geen enkel negatieve reactie.

Treasure Hunt

( 4 sterren)

Tilburg dames 3

Leuk teamuitje gehad in Antwerpen voor een schappelijke prijs. Goede organisatie en uitleg.

Waar is de MOL?

( 5 sterren)

Topfysiotherapie Rugcentrum Uden

Wij zijn in Düsseldorf op zoek gegaan naar de Mol. We hebben een topmiddag gehad! Leuk spel en gezellige stad. Iedereen zat echt in het spel en werd erg fanatiek! En een verrassende mol! Een heel gezellig uitje was het.

Waar is de MOL?

( 5 sterren)

ROC Landstede

Een enthousiaste presentatie motiveerde de studenten zeer. Ze hebben dit bijna unaniem als de leukste activiteit van onze driedaagse introductiedagen in Antwerpen genoemd. Goede uitleg, leuke opdrachten en het werken met gps sluit aan bij de doelgroep.

Waar is de MOL?

( 5 sterren)

chantal

Wij hebben dankzij Wave Events en Carina als begeleiding in Antwerpen een topdag gehad. Jullie team is altijd vrolijk en enthousiast. Ga zo door!

Waar is de MOL?

( 5 sterren)

FAVV

We vonden het spel heel afwisselend. Er is ook interactie tussen de verschillende groepen die het spel spelen. Het blijft spannend tot op het einde, leuk voor een bedrijfsuitje of teambuilding dag in Brussel

De Erfenis

( 5 sterren)

MB1

Alles was erg goed en snel geregeld bij deze leuke teambuilding activiteit

GPS Teambuilding

( 4 sterren)

Joris de Ruiter

Ik heb erg genoten tijdens deze teambuilding activiteit in Antwerpen

Crazy 88

( 5 sterren)

Lievensberg Ziekenhuis Bergen op Zoom

Beste Wave Events & Citygames! Wij hebben een super uitje gehad in Antwerpen! Het Wie of Waar is de MOL-spel was erg spannend en heel leuk om te doen voor een teambuilding! Een echte aanrader. Ook onderling veel gelachen! Organisatie was top! In 1 woord geweldig! Zo'n bedrijfsuitje is voor herhaling vatbaar.

Waar is de MOL?

( 5 sterren)

HC Zwolle Dames 1

Met ons hockeyteam hebben wij het Wie-Is-De-Mol-Spel in Brugge gedaan. Enorm leuk om te doen met een groep. Gegarandeerd lachen, gieren, brullen en ook nog eens de binnenstad verkennen. Allemaal erg goed georganiseerd. De spanning van het spel, de positieve reacties die het gebracht heeft en enthousiasme van de mensen van Wave-Citygames zorgen ervoor dat wij met een grote glimlach terugkijken op de samenwerking met WAVE-Citygames. Groeten namens alle dames

Waar is de MOL?

( 4 sterren)

Arjen Landsdaal

Met onze voetbalvereniging  een fantastisch weekend in Düsseldorf gehad. Een super leuk MOL-programma gedaan waardoor er niet alleen door de jongens werd gedronken en gelachen maar we ook de stad hebben leren kennen. Volgend jaar mag je ons weer bellen voor een voorzet, wij koppen hem wel in.

Waar is de MOL?

( 5 sterren)

Chanal Westerink Keijman Reizen

Afgelopen week heeft Wave Events een GPS Teambuilding tour in Gent georganiseerd voor een groep van ons. De groep was een weekend in Gent en Brugge voor een bedrijfsuitje. Ze hebben erg genoten en gelachen tijdens de verschillende opdrachten! Bedankt Wave Events voor de organisatie en de fijne samenwerking!    

GPS Teambuilding

( 5 sterren)

Joke van de Kroon en Gerda van Buren van Zorgcentrum Geldershof

We hebben 2 keer achter elkaar het teambuilding spel De Erfenis in Bergen op Zoom gespeeld. De ene week de ene helft van het personeel en de andere week de rest. Op deze manier kon al het personeel meedoen en konden we de zorg blijven garanderen aan de bewoners in ons zorgcentrum. Leuke activiteit als bedrijfsuitje en volgend jaar mag je ons weer bellen voor een nieuw idee. Houd ons maar op de hoogte.

De Erfenis

( 4 sterren)

Henk van de Wegen

Ik vond het erg leuk. We hebben gelachen en dat kwam vooral omdat we de puzzels moesten oplossen, die ons naar de gekste cafés brachten. Vooral het café met het orgel zal ons nog lang bijblijven. Deze kroegenpuzzeltocht in Antwerpen kan ik echt aanbevelen als een vriendenuitje of vrijgezellendag

Kroegenpuzzeltocht

( 5 sterren)

Stefan Bijl

Wat een fantastisch uitje. Erg genoten. De Antwerp Hunt zeker een aanrader!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?