Maffia ‘Jacht naar de Macht’

Het spelen van deze Maffia Game is de modernste en populairste manier om een stad te leren kennen. Interactief, avontuurlijk, competitief en erg spannend!

Traceer de kwade Maffia Don, die zich ergens in de stad bevindt, en bemachtig zoveel mogelijk geld. Dit doet u door personen ‘af te persen’ en ‘om te kopen. Dit alles realtime te volgen op de app.

Maffia Game te spelen in alle steden van Europa

Het spel

Vorm samen met uw groep een sterk team en wordt de machtigste van de stad. De gemene, kwade Don (een voor iedereen onbekend persoon) is onvindbaar en loopt ergens in de stad rond. Echter, door het verzamelen van geld komt u steeds dichterbij. Vind de Don en neem de macht in de stad over!

Het verhaal

Elke team is een maffiafamilie en gaat opzoek naar de Don. Voordat het spel begint krijgt ieder maffiateam een speciale smartphone waarmee zij onderweg kunnen ‘afpersen’ en ‘omkopen’. Op deze manier verzamelt u hints over de DON en de locatie waar deze zich bevindt. Maar pas op! Andere families zijn ook opzoek naar geld, hints en… de Don! Om het spel nog avontuurlijker te maken, worden de tussenstanden weergegeven op de smartphone. Een half uur voor het einde worden de scores niet meer getoond zodat het eindresultaat nog spannender en verrassender is! Bent u degene met het meeste kapitaal en vindt u de Don als eerste?

Deze Maffia game is inhoudelijk aan te passen aan uw wensen. U stuurt ons vragen betreffende uw bedrijf, vriendengroep of familie en op deze manier wordt dit teambuilding spel nog persoonlijker.

"We zouden het rustig aandoen, maar in de loop van het spel werden we steeds fanatieker, omdat we continu konden zien wat de tussenstand was. Superleuk competitief spel"

Samenvatting Maffia ‘Jacht naar de Macht’ in Gouda

Prijs in Nederland en België: € 59,50 p.p. excl. 21% BTW
met een minimum van € 1.450,00
Gouda
circa 3 uur
  • Instructie door 'notaris'
  • Speciale instructiefilm
  • Een voor iedereen onbekende Maffia Don
  • Gebruik onze smartphones
  • App op internet en met GPS
  • Prijs voor winnend team
  • Horeca
Offerte aanvragen

Andere steden met deze city game


Overzicht van alle andere activiteiten in Gouda


Beoordelingen

Maffia ‘Jacht naar de Macht’ krijgt van haar klanten een gemiddeld rapportcijfer van 10.
Dit is het gemiddelde cijfer uit 7 beoordelingen.

Bekijk alle beoordelingen