De Erfenis

Modern, communicatief, creatief, interactief. Met (onze) smartphones op een originele manier de stad naar uw keuze ontdekken. Een spel vol beleving en voor iedereen geschikt.

Het spelen van de citygame DE ERFENIS is de modernste en populairste manier om een stad te leren kennen. Hoe? Door vragen te beantwoorden en opdrachten te vervullen, die kunnen gaan over UW bedrijf, instellingen of familie. Dat u ook nog de 'ERFENIS van 750 miljoen euro' wint, is mooi meegenomen.

Bekijk hier het filmpje, dan is het meteen duidelijk hoe interactief en creatief deze game is.

‘De notaris’ wil de totale Erfenis niet verdelen, maar nalaten aan slechts één persoon (team). Om te bepalen wie dat zal zijn krijgt u de opdracht om binnen twee uur zoveel mogelijk geld uit te geven.

In dit stadsspel kunt u dit doen met foto-opdrachten, vragen, ‘portemonnees verliezen’ en elkaar online uitdagen en dit alles heeft te maken met UW bedrijf, instelling of familie- of vriendengroep! Een smartphone (met app) leidt jullie de weg. Wie wint uiteindelijk de Erfenis?

Alle scores, foto’s en wandelroutes worden real-time geregistreerd en zijn meteen na afloop beschikbaar.  klik hier

Te spelen in:
Amersfoort
Amsterdam
Bergen op Zoom
Delft
Den Bosch
Den Haag
Dordrecht
Eindhoven
Gouda
Leiden
Maastricht
Middelburg
Roosendaal
Rotterdam
Tilburg
Utrecht

Antwerpen
Brugge
Brussel
Gent

Düsseldorf  € 34,50 p.p. met een minimum van € 690,–
Keulen         € 34,50 p.p. met een minimum van € 690,–
Lille              € 34,50 p.p. met een minimum van € 690,–

Ook in onderstaande steden maar wel met aangepaste prijzen en voorwaarden
Berlijn
Parijs
Londen
Barcelona
Valencia
Rome

Overige steden op aanvraag. Aarzel niet om te vragen (0165 – 532 533) of info@wave-citygames.nl. Download hier de gratis offerte

Om er alvast zin in te krijgen, zie het leuke videofimpje


"Ook al hadden we niet gewonnen, ons team kreeg wel een speciale vermelding voor de meest ludieke en creatieve foto's"

Samenvatting De Erfenis

 • € 29,50 per persoon
 • 3 uur (duur)
 • Begeleiding en instructie door de 'notaris'
  Speciale instructiefilm
  Gebruik van onze smartphones
  App die werkt op internet en GPS
  Prijs voor winnend team
  Alle foto’s van alle teams
 • 21% BTW
  horeca
 • Startlocatie is ook eindlocatie
  Minimaal 20 personen
Reserveren Informatie Aanvragen

Overzicht van alle activiteiten van Wave Citygames


Beoordelingen

Er zijn helaas geen beoordelingen beschikbaar van deze activiteit

( 5 sterren)

Familiedag Vlamings

Beste Wave Events toppers, Bedankt voor het fijne contact tijdens de voorbereidingen en de uitvoering van citygame De Erfenis Tilburg De citygame 'De Erfenis' was een groot succes tijdens ons familieweekend. Iedereen heeft fanatiek meegedaan en vooral veel plezier gehad! Dit komt mede doordat alles tot in de puntjes was verzorgd. Het was echt top! Gelukkig hebben we de foto's nog om na te kunnen genieten.

Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer tijdens ons familieweekend. Groetjes, Elvira

( 5 sterren)

Effeweg.nl

Goedemorgen Toon, Ik wil jou en je team bedanken voor de leuke middag waarbij we heel goed hebben ervaren wat nu een city-game inhoudt. Ik had er toch andere verwachtingen bij en moet zeggen dat het mij NOG enthousiaster heeft gemaakt. Een echte toegevoegde waarde om een programma onderdeel als dit nog beter te kunnen verkopen aan onze klanten. Ook dank voor de leuke prijsuitreiking en attentie vanuit WAVE Events. Nogmaals dank en tot snel…. Groetjes Marloes

( 5 sterren)

Pelikaan Reizen

Hoi Toon, Bedankt voor de leuke foto’s! We hebben echt een super leuke middag gehad tijdens ons uitje De Erfenis in Bergen op Zoom. Ontzettend bedankt voor je gastvrijheid! Hopelijk kunnen we snel weer een aantal groepen bij je boeken! Groetjes Ilja

( 5 sterren)

Jannie Vermeent

Wat een leuk filmpje van de ERFENIS. Echt heel duidelijk en enthousiast. We hebben er nu al zin in om het spel te spelen in Amsterdam en Brussel (met het bedrijf van mijn man)

( 4 sterren)

Profectum B.V.

Geweldige belevenis om zo maar geld uit te geven van een ander, tijdens het spel De Erfenis.. Tactisch spel met een leuke strijd tegen elkaar. We hebben er van genoten. Perfect georganiseerd. We hebben het gespeeld in Roosendaal.

( 4 sterren)

Accountantsgroep

Wat een gezellig en enthousiasmerend spel, de Erfenis. We waren net begonnen en werden bloedfanatiek, terwijl we dat ABSOLUUT  niet zouden worden, hadden we onszelf beloofd. Het filmpje bij de uitleg en na afloop was supertof en duidelijk. Niet gewonnen maar wel het meest gelachen in Amsterdam. Trouwens nog bedankt voor de link met alle foto's van alle teams.

( 5 sterren)

FAVV

We vonden het spel heel afwisselend. Er is ook interactie tussen de verschillende groepen die het spel spelen. Het blijft spannend tot op het einde, leuk voor een bedrijfsuitje of teambuilding dag in Brussel

( 5 sterren)

Joke van de Kroon en Gerda van Buren van Zorgcentrum Geldershof

We hebben 2 keer achter elkaar het teambuilding spel De Erfenis in Bergen op Zoom gespeeld. De ene week de ene helft van het personeel en de andere week de rest. Op deze manier kon al het personeel meedoen en konden we de zorg blijven garanderen aan de bewoners in ons zorgcentrum. Leuke activiteit als bedrijfsuitje en volgend jaar mag je ons weer bellen voor een nieuw idee. Houd ons maar op de hoogte.


alle beoordelingen

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?