De Erfenis

Wel eens 1 miljoen Euro ontvangen? En die zo snel mogelijk uit willen geven? Neen? Dan is de Erfenis een spel voor jou. Modern,, creatief, interactief spel. Met (onze) smartphones op een originele manier de stad naar je keuze ontdekken. Een spel vol beleving en voor iedereen geschikt.

Erfenis, 1 miljoen Euro ontvangen en dan heel veel geld uitgeven. Wie wil dat nou niet

Geld uitgeven kun je doen met foto-opdrachten, vragen beantwoorden, ‘portemonnees verliezen’ en elkaar online uitdagen. Een smartphone met app, die je van ons ontvangt, leidt je de weg. Wie wint uiteindelijk de Erfenis van 750 miljoen?

Alle scores, foto’s en wandelroutes worden real-time geregistreerd en de foto’s kun je na afloop bekijken.

Prijs: € 37,50 p.p. excl. 21% BTW met een minimumbedrag van € 750,00

Te spelen in:
Deventer NIEUW!
Amersfoort
Amsterdam
Bergen op Zoom
Delft
Den Bosch
Den Haag
Dordrecht
Eindhoven
Gouda
Leiden
Maastricht
Middelburg
Roosendaal
Rotterdam
Tilburg
Utrecht

Antwerpen
Brugge
Brussel
Gent
Mechelen

Düsseldorf, Keulen, Lille:  € 44,50 p.p. met een minimum van € 890,–

Ook in onderstaande steden maar wel met aangepaste prijzen en voorwaarden
Berlijn
Parijs
Londen
Barcelona
Valencia
Rome

Overige steden op aanvraag. 

Om er alvast zin in te krijgen, zie het leuke videofimpje!


"Ook al hadden we niet gewonnen, ons team kreeg wel een speciale vermelding voor de meest ludieke en creatieve foto's"

Samenvatting De Erfenis

 • € 37,50 per persoon
 • 3 uur (duur)
 • Begeleiding en instructie door de 'notaris'
  Speciale instructiefilm
  Gebruik van onze smartphones
  App die werkt op internet en GPS
  Prijs voor winnend team
  Alle foto’s van alle teams
 • 21% BTW
  alle horeca
 • start- en eindlocatie in overleg
Reserveren Informatie Aanvragen

Overzicht van alle activiteiten van Wave Citygames


Beoordelingen

Waar is de MOL? krijgt van haar klanten een gemiddeld rapportcijfer van 9.4. Dit is het gemiddelde cijfer uit 13 beoordelingen.


( 5 sterren)

Jim Morris – Senior Consultant Schouten Global

Last week our international team enjoyed playing “de Erfenis” game which was wonderfully organized by Wave City Games. If you are looking for an inclusive, interactive, fun event for your team I would highly recommend Wave City Games. The organization before, during and after the event strikes an excellent balance between professionalism and informality which results in a very enjoyable experience. Our team came away energized, and with a smile of their faces. A great afternoon boosting team spirit. Thanks Wave City Games!

( 5 sterren)

mariella_93@hotmail.com van Vugt

Teamuitje met wave events gedaan. We deden het spel de erfenis. Echt een aanrader! Zeker voor herhaling vatbaar ?

( 5 sterren)

Thea de Lange

Zaterdag in januari de erfenis gespeeld in Rotterdam met familie en vrienden, 28 stuks. Het weer speelde mee, maar de organisatie is echt top. Wij hebben zo'n fantastische dag gehad: leuke opdrachten, leuke uitdagingen, je loopt met je gps/mobieltje en kaart met jouw groep door de stad en via dat mobieltje krijg je opdrachten en vragen te beantwoorden. Er zitten heel leuke elementen in. De gasten werden willekeurig in een team(pje) geplaatst wat ook weer heel speciaal is. Uiteindelijk komt er een winnend team uit, die ook op leuke passende wijze beloond wordt ?? Dit gebeuren n.a.v. mijn (60ste) verjaardag, dus een dag om nooit meer te vergeten. Complimenten voor Toon en Carina van Wave Events ??????????

( 5 sterren)

Manon de Ridder

Wat hebben wij een fantastische middag gehad met collega's. De erfenis is echt een aanrader, leuk en actief spel. Wij hebben het spel in Bergen op Zoom gespeeld, super leuke stad. Bedankt voor de top service Wave Events!

( 5 sterren)

Jan Willem Bos

Beste Toon, De dank is geheel aan onze zijde. Wat is de Erfenis een geweldig spel, iedereen heeft bijzonder genoten. En wat is Amersfoort een mooie stad, hoewel een aantal zo fanatiek waren en daar niet veel van mee hebben gekregen :). Dit spel is voor iedereen leuk, van jong tot oud. Het hele vervolg van het weekend was het onderwerp van gesprek. Alles was perfect tot in de puntjes geregeld. Vanaf het introductie filmpje tot aan de uitreiking wordt je in het verhaal meegenomen. De interactieve opmerking van jullie bij de opdrachten maakte het hilarisch en helemaal af. Helemaal geweldig. Kortom wij hebben genoten en zullen hier nog lang over napraten en nagenieten van de foto’s. Nogmaals heel hartelijk bedankt. Met hartelijke groet, Jan-Willem Bos

( 5 sterren)

Familiedag Vlamings

Beste Wave Events toppers, Bedankt voor het fijne contact tijdens de voorbereidingen en de uitvoering van citygame De Erfenis Tilburg De citygame 'De Erfenis' was een groot succes tijdens ons familieweekend. Iedereen heeft fanatiek meegedaan en vooral veel plezier gehad! Dit komt mede doordat alles tot in de puntjes was verzorgd. Het was echt top! Gelukkig hebben we de foto's nog om na te kunnen genieten.

Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer tijdens ons familieweekend. Groetjes, Elvira

( 5 sterren)

Effeweg.nl

Goedemorgen Toon, Ik wil jou en je team bedanken voor de leuke middag waarbij we heel goed hebben ervaren wat nu een city-game inhoudt. Ik had er toch andere verwachtingen bij en moet zeggen dat het mij NOG enthousiaster heeft gemaakt. Een echte toegevoegde waarde om een programma onderdeel als dit nog beter te kunnen verkopen aan onze klanten. Ook dank voor de leuke prijsuitreiking en attentie vanuit WAVE Events. Nogmaals dank en tot snel…. Groetjes Marloes

( 5 sterren)

Pelikaan Reizen

Hoi Toon, Bedankt voor de leuke foto’s! We hebben echt een super leuke middag gehad tijdens ons uitje De Erfenis in Bergen op Zoom. Ontzettend bedankt voor je gastvrijheid! Hopelijk kunnen we snel weer een aantal groepen bij je boeken! Groetjes Ilja

( 5 sterren)

Jannie Vermeent

Wat een leuk filmpje van de ERFENIS. Echt heel duidelijk en enthousiast. We hebben er nu al zin in om het spel te spelen in Amsterdam en Brussel (met het bedrijf van mijn man)

( 4 sterren)

Profectum B.V.

Geweldige belevenis om zo maar geld uit te geven van een ander, tijdens het spel De Erfenis.. Tactisch spel met een leuke strijd tegen elkaar. We hebben er van genoten. Perfect georganiseerd. We hebben het gespeeld in Roosendaal.

( 4 sterren)

Accountantsgroep

Wat een gezellig en enthousiasmerend spel, de Erfenis. We waren net begonnen en werden bloedfanatiek, terwijl we dat ABSOLUUT  niet zouden worden, hadden we onszelf beloofd. Het filmpje bij de uitleg en na afloop was supertof en duidelijk. Niet gewonnen maar wel het meest gelachen in Amsterdam. Trouwens nog bedankt voor de link met alle foto's van alle teams.

( 5 sterren)

FAVV

We vonden het spel heel afwisselend. Er is ook interactie tussen de verschillende groepen die het spel spelen. Het blijft spannend tot op het einde, leuk voor een bedrijfsuitje of teambuilding dag in Brussel

( 5 sterren)

Joke van de Kroon en Gerda van Buren van Zorgcentrum Geldershof

We hebben 2 keer achter elkaar het teambuilding spel De Erfenis in Bergen op Zoom gespeeld. De ene week de ene helft van het personeel en de andere week de rest. Op deze manier kon al het personeel meedoen en konden we de zorg blijven garanderen aan de bewoners in ons zorgcentrum. Leuke activiteit als bedrijfsuitje en volgend jaar mag je ons weer bellen voor een nieuw idee. Houd ons maar op de hoogte.


alle beoordelingen