Strip Tour in Brussel

Brussel is niet alleen een Bourgondisch stad, het is ook de hoofdstad van het stripverhaal in 2009. Bezoek alle (meer dan) levensgrote strips (comics) via een voorgeprogrammeerde GPS.


Tal van striphelden zagen hier voor het eerst het licht. Kuifje, Guust Flater en de Smurfen zijn allemaal Brusselaars. Nog altijd is de ‘negende kunst’ springlevend in Brussel. Bovendien bestaat het Stripmuseum in 2009 twintig jaar.

De Stad Brussel startte met het aanbrengen van stripschilderingen in 1993. Deze fresco’s vormen ondertussen een heus parcours door de stad. De hele route gaat maar liefst langs 31 muren. Naast de fresco’s hebben bepaalde straten van de hoofdstad ook een tweede, fictieve naam als knipoog naar het Belgisch stripverhaal. En ook al is 2009 voorbij, ook in 2010 kunt u genieten van dit unieke verschijnsel.

Bekijk deze stripschilderingen met uitgebreide beschrijvingen. Verdwalen gebeurt niet met onze voorgeprogrammeerde GPS

"Heerlijk rondgelopen in de stad van het stripverhaal. Alles ademt strip (naast natuurlijk chocolade, wafels en bier) en zo groot en mooi op de gevels hebben we het nog nooit gezien. Echt een aanrader"

Samenvatting Strip Tour in Brussel

  • € 25,00 per persoon
  • 3 uur (duur)
  • Voorgeprogrammeerde GPS-sen
    Gesealde beschrijvingen
    Deskundige instructeur
  • Consumpties en horeca
    21% BTW
Reserveren Informatie Aanvragen

Beoordelingen

Er zijn helaas geen beoordelingen beschikbaar van deze activiteit


alle beoordelingen