Miljonair voor 1 dag

Wie wil dat niet. 'Miljonair voor één dag' zijn. U ontvangt één miljoen Euro en daarna gaat u de hele dag geld uitgeven, waar u maar komt en tegen wie u het spel speelt.

Het spelen van de citygame 'Miljonair voor één dag' is de modernste en populairste manier om een stad te leren kennen. Hoe? Door vragen te beantwoorden, foto-opdrachten te vervullen, andere teams online geld af te troggelen. Het leuke is: als u erin slaagt om het meeste geld uit te geven, wint u de 'ERFENIS van 750 miljoen euro'. Niet gek, toch?

Het spel 'Miljonair voor één dag' is een communicatief, creatief en interactief programma dat inhoudelijk ook nog eens aan u of uw bedrijf of familie kan worden aangepast.

Erfenis, 1 miljoen Euro ontvangen en dan heel veel geld uitgeven. Wie wil dat nou niet

Stel u voor: ‘Miljonair voor één dag’.

Uitgeven van één miljoen Euro kunt u doen door creatieve foto’s te maken, vragen te beantwoorden, portemonnees virtueel weg te leggen en zelfs andere teams online uit te dagen voor een spelletje op de smartphone. Die smartphone (met app op internet en met GPS) ontvangt u van ons, dus u hoeft niets te downloaden.

Tijdens het spel ziet u de scorelijst die realtime wordt bijgehouden. Dus dat is extra spannend. Alleen………. het laatste half uur wordt die score op ‘zwart’ gezet, dus als u terugkomt weet niemand wie er het meeste geld uitgegeven heeft en dus gewonnen heeft. Alle foto’s en wandelroutes worden online geregistreerd en kunt u na afloop bekijken.

Het actieve spel duurt ongeveer 2 uur.  Na afloop krijgt u alle resultaten van de foto-opdrachten en looproutes van de teams te zien. Tot slot wordt bekend gemaakt wie de winnaar is van de citygame ‘Miljonair voor één dag’ en dus recht heeft op De Erfenis van 750 miljoen euro.

Prijs in NL en België: € 37,50 p.p. excl. 21% BTW met een minimum van € 750,00

Keulen, Düsseldorf, Lille: € 44,50 p.p. excl. 21% met een minimum van € 890,00

Te spelen in:
Amersfoort
Amsterdam
Bergen op Zoom
Delft
Den Bosch
Den Haag
Dordrecht
Eindhoven
Gouda
Leiden
Maastricht
Middelburg
Roosendaal
Rotterdam
Tilburg
Utrecht

Antwerpen
Brugge
Brussel
Gent

Ook in onderstaande steden maar wel met aangepaste prijzen en voorwaarden
Berlijn
Hamburg
Parijs
Londen
Barcelona
Valencia
Rome

Overige steden op aanvraag.  Of wilt u een klant spreken die dit spel gespeeld heeft? Aarzel niet om te vragen (0165 – 532 533) of info@wave-citygames.nl.


"Onze groep werd gedurende het spel zo fanatiek door die online spelletjes en de standenlijst, dat we gewoon niet wilden stoppen"

Samenvatting Miljonair voor 1 dag

 • € 34,50 per persoon
 • 3 uur (duur)
 • Miljonairs gevoel
  Begeleiding en instructie
  Speciale instructiefilm
  Gebruik van onze smartphones
  App die werkt op internet en GPS
  Prijs voor winnend team
  Alle foto’s van alle teams
 • Consumpties
  21% BTW
 • Startlocatie is ook eindlocatie
  Minimaal 20 personen
Reserveren Informatie Aanvragen

Overzicht van alle activiteiten van Wave Citygames


Beoordelingen

Waar is de MOL? krijgt van haar klanten een gemiddeld rapportcijfer van 9.4. Dit is het gemiddelde cijfer uit 13 beoordelingen.alle beoordelingen