Over Wave Events

Over WAVE Events

WAVE Events is opgericht door Johan van de Watering en Toon Verbraak (WaVe). Met hun voorliefde voor het organiseren van bedrijfsuitjes in interessante steden – wat al vroeg in hun jeugd begon met vakanties en tochten uitstippelen voor het gezin waar zij deel van uitmaakten – kozen zij in 1992 voor het zelfstandig ondernemerschap. In 2000 gaat Toon alleen verder en hij ontwikkelt citygames voor diverse Bourgondische steden in Nederland. De laatste jaren doet hij dit ook in Bourgondische steden over de grens in België, Duitsland, Frankrijk en Spanje.

Alle citygames zijn door creatieve mensen van WAVE Events bedacht en ontwikkeld en geschikt voor iedereen. Er is veel interactie door allerlei (team)opdrachten, die deels aan uw bedrijf zijn aan te passen. Daarnaast zorgt een licht competitie-element met een bruisende prijsuitreiking voor een Bourgondische sfeer. De begeleiding wordt verzorgd door deskundige en enthousiaste instructeurs, die ruime ervaring hebben met groepen van 20 tot 750 personen en uw groep altijd ontvangen op gezellige locaties in binnen- en buitenland. Zij zorgen altijd voor een persoonlijke begeleiding van uw evenement of bedrijfsuitje.

De missie van Wave Events
Het organiseren van kwalitatief hoogwaardige en interactieve en communicatieve bedrijfsuitjes, door Wave Events zelf bedacht en ontwikkeld, voor steeds terugkerende klanten, tot stand gebracht door een professionele, betrokken en enthousiaste organisatie, met tevreden en deskundige medewerkers, die samenwerken om een personeelsdag boven verwachting van de opdrachtgever te realiseren.

Mission Statement
Wave Events organiseert “Uw leukste Werkdag van het Jaar” in een gezellige Bourgondische stad.

MVO
Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent dat we naast het streven naar winst ook rekening houden met het effect van onze activiteiten op het milieu en dat we oog hebben voor menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf. Voortdurend zoeken we de balans tussen mensen, milieu en winst. Steeds vaker blijkt dat die balans leidt tot betere resultaten voor zowel het bedrijf als de samenleving.

Energiezuinige maatregelen.
WAVE Events gebruikt bij haar activiteiten altijd zo weinig mogelijk en opnieuw te gebruiken materialen. Oplaadbare batterrijen, GPS apparaten die lang meegaan. Op kantoor wordt alleen het noodzakelijke geprint en spaarlampen zorgen voor de verlichting. Wij doen aan carpooling om naar de diverse steden te rijden.

Officieel leerbedrijf
WAVE Events is een officieel leerbedrijf. Jaarlijks zijn er meerdere studenten van HBO en MBO evenementen opleidingen die ervaring en kennis komen opdoen. Elke student wordt op professionele wijze begeleid. Naast het behalen van de leerdoelstellingen krijgt het bereiken van persoonlijke groei van de studenten grote aandacht.