Uitgelichte vrijgezellendag van Wave Citygames

City Challenge, GPS teambuilding stadsspel

Het GPS spel ‘City Challenge’ is een modern, communicatief en op maat te maken programma, waarbij je op een creatieve en relaxte manier zowel de stad als je vriendin(nen) leert kennen. Hoe? Met een plattegrond en onze smartphone-app (die op internet en met GPS werkt) ga je vragen beantwoorden en foto-opdrachten uitvoeren die te maken kunnen hebben met de vrijgezel. Dus lever maar opdrachten aan, wij verwerken dat in het spel

lees verder

MAFFIA GAME

Het spelen van deze Maffia Game 'Jacht naar de Macht' is de modernste en populairste manier om een stad en je vrienden te leren kennen. Interactief, avontuurlijk, competitief en erg spannend! Hoe? Door de kwade Maffia Don, die zich ergens in de stad bevindt, op te sporen en zoveel mogelijk geld te bemachtigen. Dit maffia spel is op maat aan te passen aan de vrijgezel. Geef maar input, wij verwerken het in het spel.

lees verder

Crazy 88

Altijd al een flashmob willen organiseren op de Grote Markt van een leuke stad? Of een etalagepop willen spelen in een modezaak? Speel dan het hilarische spel Crazy 88 en maak er een onvergetelijke dag van!

lees verder

De Erfenis

Modern, communicatief, creatief, interactief. Met (onze) smartphones op een originele manier de stad naar uw keuze ontdekken. Een spel vol beleving en voor iedereen geschikt.

lees verder

Of bekijk alle Citygames


Kies voor een citygame als vrijgezellen-activiteit. Wij verzekeren u van een leuke, actieve en bovenal gezellige vrijgezellendag in een stad naar keuze!

45597691 – girls celebrate a bachelorette party of bride.

Een vrijgezellenfeest of vrijgezellendag is een feest dat door vriendinnen, vrienden of familie van de bruid of bruidegom georganiseerd wordt om afscheid te nemen van het vrijgezellenbestaan voordat de bruid en bruidegom in kwestie in het huwelijk treden. WAVE-CityGames biedt alle leuke vrijgezellenfeest spellen aan in alle steden van Nederland, België of Duitsland. Wilt u met uw vrijgezellendag naar het buitenland? Ook dit is mogelijk. Het vrijgezellenfeest is er doorgaans op gericht om de bruid of bruidegom voor paal te zetten. Bij WAVE-CityGames kunt u het zo gek maken als u zelf wilt, zowel voor een spannend Waar is de Mol spel, Crazy88, en City Discovery Spel. Alle stadsuitjes zijn geschikt voor een geslaagde vrijgezellendag..


Wij regelen uw leukste vrijgezellendag van het jaar!

1

Ontdek alle activiteiten van Wave Citygames. Compleet overzicht voor iedere leuke en ludieke vrijgezellendag.

Alle activiteiten

2

Opzoek naar de juiste stad voor een vrijgezellendag? Bekijk ons steden overzicht van Nederland en Europa.

Bekijk onze steden

3

Opzoek naar een maatwerk activiteit of heeft u een keuze kunnen maken? Vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen?

Wave Citygames kent geen grenzen.

Boek een vrijgezellendag in Nederland of in Europa.


Nog niet gevonden waar u naar op zoek bent?

+31 (0)165 53 25 33

info@wave-events.nl

facebook.com