Werken bij Wave Citygames

Stage lopen?

Stage: All Round medewerker

We zijn een groeiend en energiek eventbureau dat bedrijfsuitjes organiseert in de vorm van diverse city games. Ons bedrijf richt zich vooral op interactieve programma’s in Bourgondische steden in binnen- en buitenland. Je wordt betrokken bij alle werkzaamheden, zoals acquisitie, opstellen van offertes en bevestigingen, contact met diverse locaties en de uitvoering van de city game.

Op kantoor werken we van 9.00 tot 17.00 uur en zoeken iemand voor 5 dagen in de week, voor minimaal 4 maanden. Tijdens de uitvoering van de evenementen moet je je 9 tot 5 mentaliteit laten varen. Er is een kleine stagevergoeding.

Mocht je een HBO of MBO opleiding doen, creatief en representatief zijn, goed ABN spreken, stuur dan je motivatie en cv met pasfoto.

Vereisten

  • Representatief
  • minimaal MBO-4 denkniveau
  • minimaal 4 dagen per week
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Zo af en toe beschikbaarheid in de weekeinden (in overleg)
  • Rijbewijs is een pré

Stageperiode : minimaal 4 maanden
Stagevergoeding : Ja, € 55,– per week
Startdatum : in overleg
Soort stage : Meeloopstage

Opleiding: bijv:
HBO Vrijetijdsmanagement en Facility Management
MTRO Niveau 4
MBO secretaresse opleiding niveau 4

Ben je op basis van deze informatie geïnteresseerd geraakt in deze afwisselende functie, stuur dan een motivatie en je CV (inclusief pasfoto) naar info@wave-events.nl t.a.v. Toon Verbraak. Bellen mag ook en wordt zeer prijs gesteld.

Oproepkracht

Personen (jong en oud) met goede sociale en communicatieve vaardigheden, klantvriendelijke instelling en affiniteit met licht actieve bedrijfsuitjes. We zoeken enthousiaste personen, die één of meerdere dagen beschikbaar zijn.

Oproepbasis:
Afhankelijk van je beschikbaarheid en het aantal evenementen roepen we je op om te werken. Dat kan 3 keer per week zijn, maar ook éénmaal in de 4 weken. Dus het is geen baantje met een vaste dag of de zomervakantie.

Wat bieden wij jou?
Reiskostenvergoeding, bedrijfskleding, een leuk salaris, en vooral een leuk team waar je mee samenwerkt.

Lijkt dit iets voor jou?
Stuur dan een mail met je persoonlijke gegevens en motivatie naar info@wave-events.nl ter attentie van Toon Verbraak en wij nemen contact op. Geschikte kandidaten, en indien er vacatures zijn, nodigen we uit voor een gesprek.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?