GPS Teambuilding

Bezoek de mooiste plekjes van de stad, zonder moeite, zonder zoeken, de GPS wijst u moeiteloos de weg. Met elkaar samenwerken tijdens teamopdrachten en contact met de plaatselijke bevolking. Maar dan wel op een relaxte manier en tijd voor een terrasje. Dit GPS teambuilding uitje kunt u in ieder gewenste stad doen.

Tijdens de GPS Teambuilding Tour komt u op de mooiste plekjes van de stad. Onderweg doet u relaxed een aantal leuke  opdrachten. Goede samenwerking zorgt dan voor het langste scrabbelwoord, goed overleg voor de snelste tijd bij interactieve teamopdrachten.  Initiatief zal getoond moeten worden bij het ontcijferen van de plaatselijke uitdrukkingen waarbij de locals u graag helpen. Als hulpmiddel om u ook langs de mooiste historische bezienswaardigheden en de terrasjes te laten lopen, ontvangt u een GPS. Hiermee komt u altijd op de juiste locatie aan. Dit programma is geschikt voor jong en oud.

GPS Teambuilding Tour is beschikbaar in:
Amersfoort
Amsterdam
Bergen op Zoom
Den Bosch
Den Haag
Dordrecht
Eindhoven
Gouda
Leiden
Maastricht
Middelburg
Roosendaal
Rotterdam
Tilburg
Utrecht

Antwerpen
Brugge
Brussel
Gent

Düsseldorf  € 29,50 p.p. met een minimum van € 595,–
Lille              € 29,50 p.p. met een minimum van € 595,–
Keulen         € 32,50 p.p. met een minimum van € 650,–

 

Ook in onderstaande steden maar wel met aangepaste prijzen en voorwaarden
Parijs
Londen
Berlijn
Barcelona
Valencia
Rome


"We hebben erg genoten van de stad en zijn op plaatsen geweest die we nog niet kenden. Iedereen heeft alles meegedaan, want we hadden voldoende tijd".

Samenvatting GPS Teambuilding

 • € 27,50 per persoon
 • 3 uur (duur)
 • GPS
  Opgaven voor onderweg
  Begeleiders
  Teamopdrachten
  Passende prijs voor winnaar
 • Horeca
  21% BTW
 • Dit programma is voor iedereen geschikt.
  U kunt zelf aanvangs- en eindtijd bepalen
  Minimaal 20 personen
Reserveren Informatie Aanvragen

Overzicht van alle activiteiten van Wave Citygames


Beoordelingen

Er zijn helaas geen beoordelingen beschikbaar van deze activiteit

( 5 sterren)

Matchvertise BV

Hierbij wil ik jullie bedanken voor een ontzettende leuke dag! De groep heeft het heel leuk gehad en de organisatie was tot in de puntjes super geregeld door jullie! Zeker een dikke aanrader voor een bedrijfsuitje! Iedereen was er enthousiast over en Toon en Ronald waren echt TOP! We zijn nu nog van de foto's aan het nagenieten. Hartelijk dank voor deze onvergetelijke dag! Victoria

( 5 sterren)

Justin, Thalys, NS International

Dear M. Verbraak and Mrs van Oudenaarden, Many thanks for the pictures of the GPS Tour. My colleagues told me they had a very good time in Lille. It seems everything went fine! I would like to thank you for this nice activity. Best regards, Justine, Thalys in cooperation with NS HiSpeed, NS International

( 4 sterren)

Radius College Breda

Beste medewerkers van de teambuilding en introductiedag, Al een aantal jaren doen we met de 1e jaars studenten bouwkunde Radius College Breda tijdens de introductieweek activiteiten zoals Wie/Waar is de Mol, en dit jaar de GPS Teambuilding Tour. Zowel voor onze studenten als docenten tot volle tevredenheid. Met vriendelijke groet, Cor Lips Radius College Breda.

( 5 sterren)

MB1

Alles was erg goed en snel geregeld bij deze leuke teambuilding activiteit

( 5 sterren)

Chanal Westerink Keijman Reizen

Afgelopen week heeft Wave Events een GPS Teambuilding tour in Gent georganiseerd voor een groep van ons. De groep was een weekend in Gent en Brugge voor een bedrijfsuitje. Ze hebben erg genoten en gelachen tijdens de verschillende opdrachten! Bedankt Wave Events voor de organisatie en de fijne samenwerking!    


alle beoordelingen

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?