Treasure Hunt

Een uniek en interactief bedrijfsuitje dat duidelijk meer is dan “door de stad lopen”. U leert aan de ene kant de stad kennen en doet gezamenlijk gezellige interactieve zoekopdrachten. Omdat het een relaxed programma is, kunt u rustig de tijd nemen om vanaf een terrasje de sfeer op te snuiven. Een licht competitie element zorgt voor de nodige teambuilding.

Met uw team op zoek naar de “schat“. Ergens in de historische stad ligt de schat verborgen. Waar ligt die en hoe ziet die eruit? Aan u de taak om dit uit te vinden. Via GPS op de smartphone die u van ons ontvangt, bezoekt u de historische bezienswaardigheden en verzamelt daar de juiste gegevens. Voldoende aanwijzingen verzamelt, dan ligt de schat voor u klaar.

Kunt u de schat lokaliseren? Als dat gelukt is, zal een passende beloning (en uiteraard de eer van uw collega’s) uw deel zijn.

Treasure Hunt is beschikbaar in:
Amersfoort
Amsterdam
Bergen op Zoom
Den Bosch
Den Haag
Eindhoven
Gouda
Maastricht
Middelburg
Roosendaal
Rotterdam
Tilburg
Utrecht

Antwerpen
Brugge
Brussel
Gent

Düsseldorf € 27,50 p.p. met een minimum van € 550,–
Keulen          € 27,50 p.p. met een minimum van € 550,–
Lille               € 27,50 p.p. met een minimum van € 550,–

Ook in onderstaande steden maar wel met aangepaste prijzen en voorwaarden
Parijs
Londen
Barcelona
Valencia
Rome

 

 


"Één foto konden we niet vinden, omdat een 'echte' Utrechtenaar ons totaal verkeerd gestuurd had. Maar met het 'hoge niveau' van ons team werden we toch nog 2e."

Samenvatting Treasure Hunt

 • € 29,50 per persoon
 • 3 uur (duur)
 • Voorbereiding en organisatie Treasure Hunt
  Gesealde plattegronden en beschrijvingen
  GPS voor elk team
  Deskundige en enthousiaste instructeur
  Alle benodigde materialen
  Passende prijs voor alle teams
 • Drankjes
  21% BTW
 • Gezellig relaxed programma
  Voor iedereen te doen
Reserveren Informatie Aanvragen

Overzicht van alle activiteiten van Wave Citygames


Beoordelingen

Waar is de MOL? krijgt van haar klanten een gemiddeld rapportcijfer van 9.4. Dit is het gemiddelde cijfer uit 13 beoordelingen.


( 4 sterren)

Munckhof Reizen

Bedankt voor de foto’s van de groep van 22 maart tijdens de Treasure Hunt in Brugge. Hartstikke leuk! Ik ga ze meteen doorsturen. Ik heb mijn contactpersoon van de groep nog niet persoonlijk gesproken maar wel al een emailbericht gehad, dat ze een onvergetelijk weekend hebben gehad. En dat de Treasure Hunt iedereen heel goed was bevallen!! Top! Bedankt en tot de volgende keer!

( 5 sterren)

Carla Aerdts

Het was een geweldige dag in Maastricht. Alles goed geregeld en de begeleiding was geweldig. Iedereen heeft een heel leuke wandeling gehad, geen enkel negatieve reactie.


alle beoordelingen