Biesbosch Hunt

De Treasure Hunt Biesbosch brengt u midden in de waterrijke natuur. Samenwerking, creativiteit en beleving zijn van groot belang om uiteindelijk 'de schat' te vinden.

Met uw team op zoek naar de “schat“. Ergens in de Biesbosch ligt de schat verborgen. Waar ligt die en hoe ziet die eruit? Aan u de taak om dit uit te vinden.

Via GPS op de smartphone die u van ons ontvangt, wordt u uitgedaagd om punten te verzamelen via cryptische aanwijzingen, vragen en opdrachten. Voldoende aanwijzingen verzamelt, dan ligt de schat voor u klaar.

Je gaat de strijd aan met de andere teams. Samenwerking, creativiteit en beleving zijn van groot belang om uiteindelijk “de schat” te vinden.

Kunt u de schat lokaliseren? Als dat gelukt is, zal een passende beloning (en uiteraard de eer van uw collega’s) uw deel zijn.

Tijdens de Treasure Hunt verzorgen wij graag de catering in de vorm van een Beachlunch, BBQ of Snackbag. Dit wordt verzorgd door Biesbosch Business.

Wil je meer weten over de activiteit en/of prijzen?
https://www.biesboschbusiness.nl/contact/

of Neem contact op met
06-5111 4047 (Mireille Huberts)
mireille@biesboschbusiness.nl


"We hebben dan wel niet gewonnen, maar het was SUPER gezellig! En relaxt op het water."

Samenvatting Biesbosch Hunt

 • € 52,50 per persoon
 • 3 à 4 uur (duur)
 • Voorbereiding en organisatie Treasure Hunt
  Gesealde plattegronden en beschrijvingen
  Smartphone met app (op internet en GPS)
  Huur 5 pers. bootje
  Deskundige en enthousiaste instructeur
  Prijs voor het winnende team
  21% BTW
Reserveren Informatie Aanvragen

Overzicht van alle activiteiten van Wave Citygames


Beoordelingen

Waar is de MOL? krijgt van haar klanten een gemiddeld rapportcijfer van 9.4. Dit is het gemiddelde cijfer uit 13 beoordelingen.alle beoordelingen