Powerhunt in Rotterdam

Powerboat varen

Spectaculaire powerboat tocht op de Rotterdamse Maas. Zonder boete met ruim 80 km/u door de stad!

Een speurtocht met GPS, zonder te weten waar de eindlocatie is, is natuurlijk al bijzonder leuk. Samen met 4 ludieke teamopdrachten wordt dit nog een stuk leuker. En…. met een vaartocht op een powerboat die straffeloos met ruim 80 km/ uur over het water raast kun je gerust spreken van een Power Hunt!

Powerhunt in Rotterdam

Spektakel in Rotterdam
Tijdens deze activiteit moet er een aantal ludieke teamopdrachten worden volbracht, waarbij creativiteit en teamwork het winnende team zullen bepalen. Door deze teamopdrachten kunnen onze instructeurs de deelnemers nog even confronteren met leuke wetenswaardigheden en misdragingen tijdens een feestelijke prijsuitreiking, waarna het winnende team de fles champagne mag ontkurken!

Bedrijsuitje in Rotterdam
Een teamuitje in Rotterdam is al snel een geslaagd bedrijfsuitje; Rotterdam heeft veel meer te bieden dan veel van uw collega’s wellicht denken. Tijdens deze GPS-tocht leren deelnemers van dit teamuitstapje niet alleen Rotterdam, maar ook de bewoners, hun taalgebruik (“dat méééén je niet…!”) en de onontdekte geheimen van de stad op unieke wijze kennen. Ook vanaf het water!

Diner
Wij hebben goede contacten met diverse restaurants in Rotterdam; wij verzorgen graag uw reservering zodat de inwendige mens niet wordt vergeten!

Een bedrijfsuitje in Rotterdam waar ál uw collega’s een thrill aan beleven.


''Met een vaartocht op een powerboat met ruim 80 km/u, dat was leuk!''

Samenvatting Powerboat varen

  • € op aanvraag per persoon
  • 3 uur (duur)
  • op aanvraag

  • Overige drankjes en versnaperingen
Reserveren Informatie Aanvragen

Overzicht van alle activiteiten van Wave Citygames


Beoordelingen

Er zijn helaas geen beoordelingen beschikbaar van deze activiteit


alle beoordelingen

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?