Introductiedag voor scholen

Citygame voor scholen

Wij nemen deel aan NOT 2019, de Nationale Onderwijs Beurs van dinsdag 22 t/m zaterdag 26 januari. Je bent van harte welkom op onze stand 02C045. Registreer je hier en tot dan!

Wilt u de leerlingen/studenten tijdens een introductiedag of tijdens een werkweek op een aansprekende manier met elkaar kennis laten maken of een stad laten ontdekken?


Laat ze dan een interactief, creatief en teamvormend spel spelen. De ideale manier is de 'City Challenge voor scholen'.


Het spel is speciaal ontwikkeld voor scholen om er educatieve mogelijkheden in te verwerken."Superleuke activiteit met leerlingen. Sluitend systeem met GPS. Leerlingen hebben genoten!" volgens Henk-Jan Dekker, Jacobus Fruytier Scholengemeenschap.

Educatief stadsspel voor leerlingen

Met onze smartphone, waarop een app is geïnstalleerd, die werkt op GPS en internet, gaan de leerlingen in het stadscentrum verschillende opdrachten uitvoeren:

 1. vragen beantwoorden
 2. foto-opdrachten uitvoeren
 3. elkaar online uitdagen voor diverse spelletjes
 4. wegleggen van virtuele ‘valstrikken’

Met deze opdrachten verdienen ze punten en de score is realtime op de smartphone te volgen. Natuurlijk maken we het wel spannend, want het laatste half uur van het programma gaat deze stand ‘op zwart’. De studenten/leerlingen weten bij terugkomst dus niet wie de winnaar is. Ideaal voor een spannende prijsuitreiking.

Het programma kan inhoudelijk helemaal op maat worden aangepast aan de wensen van de school. Dus wilt u eigen vragen of foto-opdrachten toevoegen, desnoods in het thema van de excursie of thema van de werkweek (bijv. alle vragen in het Frans, Duits, Engels) dan is dat mogelijk.

Deze CityGame duurt, inclusief instructie en prijsuitreiking, circa 3 uur.

Wat maakt dit stadsspel zo uniek?

A. Door de moderne combinatie, internet en GPS op de smartphone-app, ontvangen de teams de diverse opdrachten pas, als ze op de juiste locatie zijn aangekomen. (Dus geen ‘gegoogle’ op een terrasje)

B. Alle vragen en foto-opdrachten zijn 100% aan te passen aan de school, thema, schoolintroductie of wat u maar wenst. Wenst u geen gepersonaliseerd spel, dan hebben we voor u een fantastisch standaardprogramma, dat al menigmaal een succesformule is gebleken.

C. Dit spel kan (binnen het spelgebied van 1.000 m x 1.000 m) op iedere gewenste locatie beginnen.

D. Het is geschikt voor kleine, maar ook voor groepen tot 500 personen (Wij hebben alle telefoons in eigen beheer)

E. Beschikbaar in binnen- en buitenland

Plattegrond Berlijn

Plattegrond Londen

Plattegrond Praag

Plattegrond Rome

Plattegrond Parijs

Klik hier om te zien hoe u de de citygame kunt personaliseren

In welke steden is dit stadsspel voor leerlingen mogelijk?
NEDERLAND:
Amersfoort
Amsterdam
Bergen op Zoom
Breda
Delft
Den Bosch
Den Haag
Deventer
Dordrecht
Eindhoven
Gouda
Haarlem
Leiden
Maastricht
Middelburg
Nijmegen (vanaf 2019)
Roosendaal
Rotterdam
Tilburg
Utrecht
Zutphen

BELGIË:
Antwerpen
Brugge
Brussel
Gent
Mechelen

DUITSLAND:
Düsseldorf
Keulen
Hamburg

EUROPA:
Parijs
Londen
Berlijn
Hamburg
Praag
Barcelona
Valencia
Rome

Simone Dirks, Huygenscollege

“Tijdens de schoolreis naar Londen hebben onze leerlingen de GPS city walk gedaan. Dit is echt goed bevallen! Ze hebben op deze manier een stukje van de stad en haar inwoners leren kennen, en zijn dus op een leuke manier bezig geweest met de taal en cultuur. Ze vonden het erg leuk om Londen zo te ontdekken. Gaaf ook om te zien hoe fanatiek de leerlingen werden tijdens het uitvoeren van de opdrachten. Wat ik vooral slim vond, was dat ze pas een opdracht kregen wanneer ze op het volgende punt aankwamen. Volgens onze leerlingen was het wel veel lopen, 2 uur lang, maar goed, ze hadden dan ook al een flinke dag achter de rug. Toon en Carina, bedankt!”

 

Joyce Kloosterman, Maartenscollege Voorburg

Wij hebben samen met de leerlingen vorige week genoten van de Citygame in Londen. Het weer was prachtig, het enthousiasme spatte er bij de uitleg van af waardoor de leerlingen goed aan de gang gingen. Voor ons docenten was het leuk om te zien hoe leerlingen die anders wat meer op de achtergrond zijn super fanatiek werden en met de kaart en GPS voorop liepen. Het was een hele geslaagde middag en voor veel leerlingen de ‘highlight of the week’. Dank je wel Toon en Carina.

Meer informatie over deze game? 
* Mail naar: info@wave-citygames.nl
* Bel 0165 – 532 533 of 06 – 53 52 21 43 (Toon Verbraak)
* Gebruik de chat-functie, rechts onderaan uw scherm
* Vul het formulier in
We zijn u graag van dienst.

Wenst u meer dan alleen dit interactieve spelprogramma, dan adviseren we u van harte, onze preferred partner Travel Inventive aan. Travel Inventive uw partner en ontzorger in buitenlandse schoolreizen.

travelinventive

 

 

 

 


"Bedankt, meneer, het was vet en keigaaf. Heel onze klas heeft meegedaan en dat zijn we niet gewend, ha ha"

Samenvatting Citygame voor scholen

 • € 17,50 NL+BE, 19,50 Europa per persoon
 • max 3 uur (duur)
 • Voorbereiding en organisatie
  Inhoudelijk aan te passen aan de school
  Begeleiding en instructie
  Deskundige en enthousiaste instructeur(s)
  Gebruik van smartphones en app
  Foto’s na afloop beschikbaar
  Prijs voor winnend team
 • Tarieven 2019:
  € 17,50 voor steden in NL en België
  € 19,50 p.p. overige steden, onder de volgende voorwaarden:
  • Een minimum van € 875,-- (NL en België), minimum € 975,-- (overige steden)
  • Alleen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag (vrijdag op aanvraag)
  • De offerte dient minimaal 3 maanden voor de activiteit te zijn bevestigd.
  • De aanvangstijd in overleg met WAVE CityGames (spel duurt circa 2 1/2 uur)
  • Deze aanbieding en dit tarief zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid


  Nederland:
  Amersfoort, Amsterdam, Bergen op Zoom, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Gouda, Haarlem, Leiden, Maastricht, Middelburg, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zutphen

  Steden in België:
  Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Mechelen

  Ook in: Londen, Berlijn, Parijs, Praag, Rome, Düsseldorf, Keulen, Hamburg, Lille en Valencia.
Reserveren Informatie Aanvragen

Overzicht van alle activiteiten van Wave Citygames


Beoordelingen

Waar is de MOL? krijgt van haar klanten een gemiddeld rapportcijfer van 9.4. Dit is het gemiddelde cijfer uit 13 beoordelingen.


( 5 sterren)

Henk-Jan Dekker

Superleuke activiteit met leerlingen. Sluitend systeem met GPS. Leerlingen hebben genoten!

( 5 sterren)

Simone Dirks Huygenscollege

Tijdens de schoolreis naar Londen hebben onze leerlingen de GPS city walk gedaan. Dit is echt goed bevallen! Ze hebben op deze manier een stukje van de stad en haar inwoners leren kennen, en zijn dus op een leuke manier bezig geweest met de taal en cultuur. Ze vonden het erg leuk om Londen zo te ontdekken. Gaaf ook om te zien hoe fanatiek de leerlingen werden tijdens het uitvoeren van de opdrachten. Wat ik vooral slim vond, was dat ze pas een opdracht kregen wanneer ze op het volgende punt aankwamen. Volgens onze leerlingen was het wel veel lopen, 2 uur lang, maar goed, ze hadden dan ook al een flinke dag achter de rug. Toon en Carina, bedankt!

( 5 sterren)

Joyce Kloosterman, Maartenscollege

Wij hebben samen met de leerlingen vorige week genoten van de Citygame in Londen. Het weer was prachtig, het enthousiasme spatte er bij de uitleg van af waardoor de leerlingen goed aan de gang gingen. Voor ons docenten was het leuk om te zien hoe leerlingen die anders wat meer op de achtergrond zijn super fanatiek werden en met de kaart en GPS voorop liepen. Het was een hele geslaagde middag en voor veel leerlingen de 'highlight of the week'. Dank je wel Toon en Carina.

( 5 sterren)

Sandra IJpelaar, Prinsentuin Andel

Met onze leerlingen hebben wij in Berlijn de CityGame gedaan. Het was zeer verrassend en creatief wat ze aan opdrachten hebben uitgevoerd. Deze activiteit houden we zeker in ons programma voor de werkweek van 2018!!!

( 5 sterren)

Willem van de Wurf

Gisteren een leuk evenement met de 1e jaars BIM studenten van Inholland in Amsterdam gedaan. Perfecte begeleiding en leuk om te herhalen.


alle beoordelingen