MAFFIA GAME

Het spelen van de Maffia Game is de populairste en modernste manier om een stad te ontdekken. Interactief, avontuurlijk, competitief en erg spannend! Citygame met (onze) smartphones, internet, GPS en app.

U gaat de kwade Maffia Don (the bad guy), die zich ergens in de stad bevindt, van de troon stoten en u probeert zoveel mogelijk geld te bemachtigen.

Deze Maffia Game is inhoudelijk te personaliseren. U geeft ons input, wij verwerken dat in de app.

Wie is de machtigste van de stad? Sinds enkele maanden is er een gemene Maffia Don actief. Deze Don handelt tegen alle regels en wetten van de maffia in en toont totaal geen respect voor de huidige maffiafamilies. De Don is ergens in de stad en het is aan u hem te vinden. Stoot hem van de troon en verdien het meeste geld, zodat u de macht in de stad overneemt.

Het spel
De gemene, kwade Don is onvindbaar en loopt ergens in de stad rond. Echter, door het verzamelen van geld en hints komt u steeds dichterbij.

Het verhaal
Elke team is een maffiafamilie en gaat opzoek naar de Don. Elk team ontvangt een  smartphone waarmee u onderweg kunt ‘afpersen’ en ‘omkopen’. Op deze manier verzamelt u aanwijzingen en ontdekt u stap voor stap waar de Maffia baas zich bevindt. Maar pas op! Andere families (teams) zijn ook opzoek naar geld, hints en… de Don! Om het spel nog spannender te maken, worden de tussenstanden realtime weergegeven op het scherm. Een half uur voor het einde worden de scores niet meer getoond zodat het eindresultaat nog spannender en verrassender is! Verdient u het meeste geld en vindt u de Don als eerste?

Deze maffia game is inhoudelijk aan te passen aan uw wensen. U stuurt ons vragen betreffende uw bedrijf, vriendengroep of familie en op deze manier wordt deze game uw persoonlijke uitje of teambuildingdag. 

Let op: spel voor maximaal 10 teams, voor circa 60 personen. Bent u met meer personen, neem dan contact op met Toon (+31 6 53 52 21 43) om de mogelijkheden te bespreken.

Prijs in NL en België: € 39,50 p.p. excl. 21% BTW met een minimum van € 890,00

Keulen, Düsseldorf, Lille: € 49,50 excl. 21% BTW met een minimum van € 990,00

Te spelen in:
Maffia Game in Amersfoort
Maffia Game in Amsterdam
Maffia Game in Bergen op Zoom
Maffia Game in Den Bosch
Maffia Game in Den Haag
Maffia Game in Delft
Maffia Game in Deventer
Maffia Game in Dordrecht
Maffia Game in Eindhoven
Maffia Game in Gouda
Maffia Game in Haarlem
Maffia Game in Leiden
Maffia Game in Maastricht
Maffia Game in Middelburg
Maffia Game in Roosendaal
Maffia Game in Rotterdam
Maffia Game in Tilburg
Maffia Game in Utrecht

Maffia Game in Antwerpen
Maffia Game in Brugge
Maffia Game in Brussel
Maffia Game in Gent
Maffia Game in Mechelen

Ook in onderstaande steden maar wel met aangepaste prijzen en voorwaarden. Neem contact met ons op.
Maffia Game in Parijs
Maffia Game in Berlijn
Maffia Game in Hamburg
Maffia Game in Praag
Maffia Game in Barcelona
Maffia Game in Valencia
Maffia Game in Londen
Maffia Game in Rome

Overige steden op aanvraag. Aarzel niet om te vragen (0165 – 532 533) of info@wave-citygames.nl. Ook voor nog beschikbare data.


"We zouden het rustig aandoen, maar in de loop van het spel werden we steeds fanatieker, omdat we continu konden zien wat de tussenstand was. Superleuk spel, echt een aanrader'

Samenvatting MAFFIA GAME

 • € 39,50 per persoon
 • 3 uur (duur)
 • Instructie door 'notaris'
  Speciale instructiefilm
  Gebruik onze smartphones
  App op internet en met GPS
  Prijs voor winnend team
 • 21% BTW
 • Beschikbaar in veel steden
  Inhoudelijk aan te passen aan klant
  Minimaal bedrag € 750,--
Reserveren Informatie Aanvragen

Overzicht van alle activiteiten van Wave Citygames


Beoordelingen

Waar is de MOL? krijgt van haar klanten een gemiddeld rapportcijfer van 9.4. Dit is het gemiddelde cijfer uit 13 beoordelingen.


( 5 sterren)

Simone Willemse

Hoi Toon, Afgelopen maandag hebben wij, Docententeam Luchtvaart en Rail van het Scheepvaart en transportcollege, de Maffia Game, 'Jacht naar de macht' spel in Rotterdam gedaan. Het team heeft de activiteit als leuk en uitdagend ervaren. De uitleg was duidelijk en de teams konden niet wachten om te beginnen. Naarmate het spel vorderde nam de spanning en het fanatisme toe. Wij willen Wave City Games en met name Toon bedanken voor de organisatie, we hebben een topmiddag gehad.

Docent Lichamelijke Opvoeding Scheepvaart en Transportcollege


alle beoordelingen