Kroegenpuzzeltocht

Kroegenpuzzeltocht Antwerpen, Brugge, Maastricht en Gent.
Gezellig langs de leukste, oudste, gekste, bruinste en kleinste kroegjes tijdens de kroegenpuzzeltocht in Antwerpen, Brugge, Maastricht en Gent, maar je moet er wel iets voor doen!

Een middag of avond dwalen in het goede leven van dorst en vertier. Deze Kroegenpuzzeltocht voert u langs het oudste cafeetje, een brasserie in een ondergrondse kelder, maar ook langs typische ‘lokalen’ met TL-verlichting, waar om 9.00 uur ’s morgens het eerste pintje wordt getapt. Het bier zal u goed smaken. Natuurlijk is tussen het cafébezoek door voldoende tijd om een bezienswaardigheid in deze historische steden te bezoeken.

Elk team krijgt een GPS mee, die u feilloos de weg wijst. Daarnaast lost u opdrachten op, zoals een sudoku, cryptische omschrijvingen, breinbrekers, spreekwoorden. Een goed antwoord brengt u naar het juiste café. Bij een fout antwoord komt u bij een verkeerde locatie uit. Uw groep kan dan besluiten de vraag opnieuw op te lossen of de escape te gebruiken. Want het moet wel gezellig blijven!


"Goed idee van onze bedrijfsleider om om puzzeltocht met kroegen te kiezen. We liepen ook langs mooie gebouwen en modewinkels. Zo had ieder wat wils"

Samenvatting Kroegenpuzzeltocht

 • € 25,00 per persoon
 • 3 uur (duur)
 • Gebruik GPS-sen
  Puzzelopdrachten
  Deskundige en enthousiaste instructeur
  Prijsje voor de winnaar
 • Drankjes
  21% BTW
 • Minimaal 20 personen
Reserveren Informatie Aanvragen

Overzicht van alle activiteiten van Wave Citygames


Beoordelingen

Waar is de MOL? krijgt van haar klanten een gemiddeld rapportcijfer van 9.4. Dit is het gemiddelde cijfer uit 13 beoordelingen.


( 4 sterren)

BCD Travel

Uitstekend georganiseerde tocht door een leuke stad als Antwerpen is. We hebben het erg leuk gehad tijdens ons uitje.

( 5 sterren)

BCD Travel Nederland

Het was een goed georganiseerde kroegen puzzeltocht door een gezellig en leuk Antwerpen. De organisatie was goed en alle hulpmiddelen waren goed mee te werken. We hebben een leuke dag gehad door de goed organisatie. Zeker voor herhaling vatbaar!

( 4 sterren)

Henk van de Wegen

Ik vond het erg leuk. We hebben gelachen en dat kwam vooral omdat we de puzzels moesten oplossen, die ons naar de gekste cafés brachten. Vooral het café met het orgel zal ons nog lang bijblijven. Deze kroegenpuzzeltocht in Antwerpen kan ik echt aanbevelen als een vriendenuitje of vrijgezellendag


alle beoordelingen