Crazy 88

Altijd al een flashmob willen organiseren op de Grote Markt van een leuke stad? Of een etalagepop willen spelen in een modezaak? Speel dan het hilarische spel Crazy 88 en maak er een onvergetelijke dag van!

Hoe ver ga je om de doldwaze opdrachten uit dit maffe spel tot een goed einde te brengen? Crazy 88 is een doorgedraaid, hilarisch en superspannend uitje. Het spel wordt over de gehele wereld gespeeld en dat is niet voor niets! Het is ideaal als groepsuitje, bedrijfsfeest of teambuilding. Met meerdere teams strijd je om als eerste een lijst met dwaze opdrachten uit te voeren. Opdrachten? Zeg maar gerust opgaven! We bombarderen jou en je team bijvoorbeeld heel gemakkelijk tot straatact, waarbij je 5 euro moet verdienen voor je verder mag...

Crazy 88 is een spel dat u niet snel zult vergeten. Knotsgekke opdrachten die u in teams gaat uitvoeren. U gaat spontaan bij iemand thuis een ei bakken, of u gaat als straatmuzikant wel duizenden euro’s verdienen en nog véééél meer! Het kan maar niet gek genoeg zijn!

Wat staat je te wachten tijdens Crazy 88?
Voor we jou en je team in het diepe gooien, krijg je eerst een uitgebreide speluitleg, onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers. Dan vormen we teams en krijgt jullie team een laatste strategische briefing. Nou mag je los. Gewapend met een camera, een stadskaart en een lijst aan opdrachten schuim je de stad af voor de meest dwaze opdrachten ooit! Kijk er dus niet raar van op als je straks net doet of je met een geleende mobiel naar Zuid-Afrika staat te bellen.
Alles voor de winst. Dit spel vergt daarom veel creativiteit, enthousiasme en bovenal heel veel lef. Samen met je team werk je de lijst met opdrachten af. Aan het eind van het spel komen jullie weer samen op het beginpunt. Hier worden jullie ontvangen met een drankje. Elk team presenteert zijn dolle ervaringen en rare vondsten van die middag. Daarna worden de winnaars bekendgemaakt.

U gaat in teams van ca. 5 à 10 personen op pad in het centrum met een opdrachtenlijst en een
fotocamera. Maar liefst 50 opdrachten waaruit u kunt kiezen en 15 opdrachten die u op locatie gaat uitvoeren. Zo ziet u ook nog wat mooie plekjes van de stad.

Bent u het team die de gekste opdrachten uitvoert, de meeste punten verdient en er met de prijs vandoor gaat? Durft u het aan…..??

Filmpje om in de sfeer te komen

Leuke, stoere, creatieve oplossingen voor té gekke opdrachten, maar niets moet.

CRAZY 88 is beschikbaar in:
Amersfoort
Amsterdam
Bergen op Zoom
Den Bosch
Den Haag
Eindhoven
Gouda
Maastricht
Middelburg
Roosendaal
Rotterdam
Tilburg
Utrecht

Antwerpen
Brugge
Brussel
Gent

Düsseldorf  € 29,50 p.p. met een minimum van € 595,–
Lille              € 29,50 p.p. met een minimum van € 595,–
Keulen         € 32,50 p.p. met een minimum van € 650,–


"Te gek gewoon, ideaal concept: niets hoeft, alles mag, dat bepaal je zelf"

Samenvatting Crazy 88

  • € 27,50 per persoon
  • 3 uur (duur)
  • organisatie + begeleiding
    foto-camera's
    diverse opdrachten
    passende prijs
  • 21% BTW
Reserveren Informatie Aanvragen

Overzicht van alle activiteiten van Wave Citygames


Beoordelingen

Waar is de MOL? krijgt van haar klanten een gemiddeld rapportcijfer van 9.4. Dit is het gemiddelde cijfer uit 13 beoordelingen.


( 4 sterren)

Lydia van Houdt

Super leuke middag gehad met CRAZY 88. Veel gelachen....Voordeel is ook dat je zelf als groep kunt bepalen hoever je loopt. De groep die t minst ver gelopen heeft, had nog gewonnen ook, dus dat was helemaal lachen!

( 4 sterren)

Joris de Ruiter

Ik heb erg genoten tijdens deze teambuilding activiteit in Antwerpen


alle beoordelingen