Duitsland

Naast citygames in Nederland zijn wij ook actief in diverse steden in Duitsland. Hier hebben we gekozen voor Duitse steden met karakteristieke historische plekjes en een gezellige sfeer, zoals KeulenDüsseldorf en Berlijn. Net als in de Nederlandse steden maken we ook bij onze belevenissen in Duitsland altijd tijd voor plezier en een terrasje en genieten we volop van wat de omgeving en de plaatselijke bevolking ons te bieden heeft.

Mocht u een citygame graag in een andere stad willen doen, dan kijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn. Afhankelijk van uw groepsgrootte en uw wensen, probeert WAVE Citygames altijd te zorgen voor een geslaagd uitje.

Op dit moment zijn er groepsactiviteiten en teambuilding citygames in Düsseldorf, Keulen en Berlijn . Zou u graag een andere stad willen, schroom niet om met ons contact op te nemen. ook op verzoek ontwikkelen we graag voor u een interactieve citygames.

In Duitsland bieden wij verschillende citygames aan zoals o.a.: MOL Game, De Erfenis, Maffia Game, GPS Tour, Jacht naar de Macht