Gezellig, creatief en interactief spel, ook tussen de teams onderling en de foto/vraag opdrachten zijn aan te passen aan uw bedrijf, vereniging of familie.

De Erfenis

Modern, communicatief, creatief, interactief.

Het spelen van de citygame DE ERFENIS is de modernste en populairste manier om een stad te leren kennen. Hoe? Door vragen te beantwoorden en opdrachten te vervullen, die gaan over UW bedrijf, instellingen of familie. Dat u ook nog de 'ERFENIS van 750 miljoen euro' wint, is mooi meegenomen.

U ontvangt één miljoen Euro en geeft dit zo snel mogelijk uit door vragen correct te beantwoorden, foto-opdrachten creatief in te vullen en andere teams online uit te dagen. U ontvangt van ons een mobiele telefoon met app. internet en GPS.

Gezellig, creatief en interactief spel, ook tussen de teams onderling en de foto/vraag opdrachten zijn aan te passen aan uw bedrijf, vereniging of familie.

Bekijk hier het filmpje, dan is het meteen duidelijk hoe interactief en creatief deze game is.

‘De notaris’ wil de totale Erfenis niet verdelen, maar nalaten aan slechts één persoon (team). Om te bepalen wie dat zal zijn krijgt u de opdracht om binnen twee uur zoveel mogelijk geld uit te geven.

In dit stadsspel kunt u dit doen met foto-opdrachten, vragen, ‘portemonnees verliezen’ en elkaar online uitdagen en dit alles heeft te maken met UW bedrijf, instelling of familie- of vriendengroep! Een smartphone (met app) leidt jullie de weg. Wie wint uiteindelijk de Erfenis?

Alle scores, foto’s en wandelroutes worden real-time geregistreerd en zijn meteen na afloop beschikbaar.

Een leuke spannende citygame met hedendaagse techniek, zoals een app op de smartphone. Te spelen in elke stad in NL, BE en EU.

Om er alvast zin in te krijgen, zie het leuke videofimpje

Wilt u meer lezen over De Erfenis, gericht op een bepaalde stad?


"Ook al hadden we niet gewonnen, ons team kreeg wel een speciale vermelding voor de meest ludieke en creatieve foto's"

Samenvatting De Erfenis

 • € 25,00 per persoon
 • 3 uur (duur)
 • Begeleiding en instructie door de 'notaris'
  Speciale instructiefilm
  Gebruik van onze smartphones
  Prijs voor winnend team
  Alle foto’s van alle teams
 • 21% BTW
 • U ontvangt van ons de smartphone
  Alles eenvoudig te bedienen
Reserveren Informatie Aanvragen

Beoordelingen

De Erfenis krijgt van haar klanten een gemiddeld rapportcijfer van 9.4. Dit is het gemiddelde cijfer uit 7 beoordelingen.


( 5 sterren)

Effeweg.nl

Goedemorgen Toon, Ik wil jou en je team bedanken voor de leuke middag waarbij we heel goed hebben ervaren wat nu een city-game inhoudt. Ik had er toch andere verwachtingen bij en moet zeggen dat het mij NOG enthousiaster heeft gemaakt. Een echte toegevoegde waarde om een programma onderdeel als dit nog beter te kunnen verkopen aan onze klanten. Ook dank voor de leuke prijsuitreiking en attentie vanuit WAVE Events. Nogmaals dank en tot snel…. Groetjes Marloes

( 5 sterren)

Pelikaan Reizen

Hoi Toon, Bedankt voor de leuke foto’s! We hebben echt een super leuke middag gehad tijdens ons uitje De Erfenis in Bergen op Zoom. Ontzettend bedankt voor je gastvrijheid! Hopelijk kunnen we snel weer een aantal groepen bij je boeken! Groetjes Ilja

( 5 sterren)

Jannie Vermeent

Wat een leuk filmpje van de ERFENIS. Echt heel duidelijk en enthousiast. We hebben er nu al zin in om het spel te spelen in Amsterdam en Brussel (met het bedrijf van mijn man)

( 4 sterren)

Profectum B.V.

Geweldige belevenis om zo maar geld uit te geven van een ander, tijdens het spel De Erfenis.. Tactisch spel met een leuke strijd tegen elkaar. We hebben er van genoten. Perfect georganiseerd. We hebben het gespeeld in Roosendaal.

( 4 sterren)

Accountantsgroep

Wat een gezellig en enthousiasmerend spel, de Erfenis. We waren net begonnen en werden bloedfanatiek, terwijl we dat ABSOLUUT  niet zouden worden, hadden we onszelf beloofd. Het filmpje bij de uitleg en na afloop was supertof en duidelijk. Niet gewonnen maar wel het meest gelachen in Amsterdam. Trouwens nog bedankt voor de link met alle foto's van alle teams.

( 5 sterren)

FAVV

We vonden het spel heel afwisselend. Er is ook interactie tussen de verschillende groepen die het spel spelen. Het blijft spannend tot op het einde, leuk voor een bedrijfsuitje of teambuilding dag in Brussel

( 5 sterren)

Joke van de Kroon en Gerda van Buren van Zorgcentrum Geldershof

We hebben 2 keer achter elkaar het teambuilding spel De Erfenis in Bergen op Zoom gespeeld. De ene week de ene helft van het personeel en de andere week de rest. Op deze manier kon al het personeel meedoen en konden we de zorg blijven garanderen aan de bewoners in ons zorgcentrum. Leuke activiteit als bedrijfsuitje en volgend jaar mag je ons weer bellen voor een nieuw idee. Houd ons maar op de hoogte.


alle beoordelingen

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?